Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Пролетта идва

6
гласа
Пролетта идва и с нея разцъфтява и пролетното настроение, предизвиква ни към промяна и ни настройва да очакваме нещо хубаво. Приисква ни се да имаме повече цветя в къщи, повече зеленина и повече красота.
Пролетта идва-1 Пролетта идва-2 Пролетта идва-3 Пролетта идва-4

Ако сте се ентусиазирали да декорирате пролетно дома си, ето няколко съвсем семпли идеи, които може да реализирате като по-дълготрайна украса.

Отново може да използвате разноцветните пухкави влакънца върху тел, които наподобяват чистачки за лули и затова в Слънчоглед са познати под това име. Хубавото при тях е, че използвайки ги те не се изхабяват, след време може да развалите единия елемент – коледната звезда или свети валентинското сърчице и да направите нещо друго, което да съответства на новия сезон, новото настроение или новото хрумване.

Върху коледната мрежа от лампички, спокойно и ефектно може да декорирате пролетната украса.

От разноцветните елементи може да сътворите пъстри пеперуди или цветя и да ги окачите тук там, наред със зелени листа. От същият материал лесно може да измайсторите и пъстрокрили пролетни птички.
Разбира се може да използвате и друг тип мрежа.

Така само за няколко минути може да сътворите ново цветно петно в дома си, което да ви напомня, че пролетта идва.

Подобни пролетни фигурки може да направите, за да украсите зелените растения в саксиите или да направите пролетни гирлянди.

Ако имате малки помощници, те ще се радват да украсят пролетно детската стая – може да го направите заедно като изрежете от гланцова хартия различни цветя. Най-лесно е да ги налепите с тиксо по вратата или прозорците, защото след това сравнително лесно може да ги отлепите и да ги замените с друга украса. Може да използвате и различни други видове платове и хартия и да получите много по-стилна и изискана пролетна декорация.

Дървените фигурки във форма на пролетни цветя също могат да бъдат ефектна украса за полилей. Оцветявайки ги може да прекарате повече време с децата си, след което заедно да се радвате на новия облик на дома ви.

 

източник az-jenata.com

Категория Категория: Дизайн и декорация

Категория Тагове: дизайн, декорация, идеи,

0 Коментара

Добави коментар

друга картинка

antibot