Акумулаторни верижни триони Makita
50.6 K
8:56

Подрязването на клоните и поддръжката на храстите в двора може да се превърне в удоволствие. Днес съм тук, за да разгледам акумулаторните инструменти за рязане на клони.

Гледах в сайта на Ташев Галвинг няколко модела акумулаторни триони на Макита.
Ще отида...

Как се монтират первази
72.6 K
3:39

Рязането на первазите си има своите тънкости. Ако ъгълът на стената не е идеално прав, единственият начин да монтирате первазите правилно е с шаблон за монтаж на первази.
Шаблонът измерва ъгъла на стената и го пренася съвсем точно при рязането на первазите.

Изработка на футболна врата с Предраг Пажин
22.9 K
23:52

Знаете ли какъв е размерът на футболната врата? Питам, защото всички българи сме много вещи по всички футболни въпроси и надали някой ще се затрудни да отговори на този въпрос. Пък и днес ще бъдем на футболна тема.
Преди предаването се хванахме на бас с моя гост,...

Битове и накрайници - какво трябва да знаем?
69 K
12:15

Големите комплекти с накрайници са винаги добра идея, особено за хоум геймърите. Важното е да следите за износване. Ако някой  бит се износи, това означава, че го ползва много по-често от останалите. Вземете си висок клас накрайник от същия вид и размер и го подменете,...

Пистолети за горещ въздух
80.9 K
12:22

Какви видове пистолети за горещ въздух има? Какви са най-честите им приложения? Приставки и аксесоари за пистолети за горещ въздух.

Вентилиран покрив
74.1 K
8:36

Не всички покриви са еднакви. Добре изпълнената покривна система Tondach и добрата подпокривна вентилация осигуряват дълъг живот на керемидите, конструкцията и допринася за отличен микроклимат в помещенията. Така че няма да се налагат чести ремонти. А широката гама от...

Пробиване на тухли и бетон
81.1 K
6:32

За пробиването на тухли и бетон ви трябва инструмент с ударна функция. Най-добре перфоратор с SDS захват. SDS захватът е специализиран за ударно пробиване и позволява движение на свредлото напред-назад.
За пробиването на отвори в зидарии и бетон свредлата вече са с...

Газопровод със Светослав Бенчев от Българска Петролна и Газова Асоциация
38 K
12:27

Ще имаме един специален гост, с който ще борим енергийната криза. Напоследък темата с газа е изключително актуална. Откъде щял да дойде, кой щял да го даде. Казах си, не може така. Трябва и ние да се включим в името на общото благо. Затова реших!
Днес ще завършим...