Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Умеем ли да опаковаме подаръци

5
гласа
Изборът на подарък е от първостепенна важност, но като че ли когато изберем красив, скъп и ефектен подарък, сме по-склонни да не обърнем достатъчно внимание на опаковката. А тя е важна? Както самия подарък изразява нашето отношение към човека на когото го подаряваме, така и опаковката изразява нашата любов, находчивост и може да се превърне в допълнително послание към него.
Умеем ли да опаковаме подаръци-1 Умеем ли да опаковаме подаръци-2 Умеем ли да опаковаме подаръци-3

Затова е хубаво когато подаряваме подарък да имаме цялостно виждане относно онова, което бихме искали да пожелаем. Дори да не надпишем поздравителна картичка, самата опаковка на подаръка може да говори за това, че ние искаме да му кажем нещо специално, нещо лично и нещо от сърце.

Затова можем да вложим една идея повече въображение и старание от стандартното – да опаковаме с подаръчна хартия и панделка. Лесно е, когато знаем какво искаме.

Ако приятел тръгва на път, премества се в друг град или държава и искаме да пожелаем попътен вятър или ако разглеждаме на път като метафора – завършва образованието си, прави първи стъпки в кариерата, жени се и т. н. веднага първата асоциация е платноходка. Можем ли да опаковаме подаръка така? Зависи какъв е, но принципно всеки подарък би могъл, проблемът е какво ще ни коства това? За абитуриентските балове обикновено подаряват колиета, гривни и т. н. в изискани кутийки на момичетата и елегантни часовници или ланци на младежите.
Можем да използваме кора от дърво, шушулка от екзотичен плод или друго, което ни се стори подходящо за основа на нашето символично корабче, а за платното – оризова хартия. Специалното послание може да е знамето.
Така нашия подарък ще придобие ефектен външен вид.

Ако възлюбеният е примерно зодия риби, много лесно можем да оформим подаръка като риба, само с помощта на картон и хартия. В момента в специализираните магазини продават най-разнообразни видове хартия, така че благодарение на тях бихме могли да създадем произведение на изкуството от всеки подарък.
Ако подаръкът няма конкретна форма, най-лесно е с разтегателната хартия да му придадем такава – човече, бонбон или ефектно цвете.

Разбира се за хората с две леви ръце или без въображение и желание винаги има кой да се погрижи, така че да блеснат с оригиналност и изтънченост. Специалистите от Слънчоглед биха могли да реализират и най-смелите ви желания за опаковка, дори ако им кажете простичко баналната фраза – искам нещо по-така – те веднага ще си го преведат и ще сътворят шедьовър за вас.

 

 

източник az-jenata.com

Категория Категория: За любопитните

Категория Тагове: за любопитните, съвети и идеи, подаръци,

0 Коментара

Добави коментар

друга картинка

antibot