Работа с оберфреза
80.5 K
3:45

Днес ще ви представя оберфрезата. Тя е инструмент с универсално приложение при обработка на дърво, МДФ, пластмаса. С нея се фрезоват канали за различните дърводелски сглобки, профили на различни детайли. Ако се огледате около вас със сигурност ще видите, че много от...

Акумулаторна косачка, тример и въздухонадувка Makita
49.7 K
11:05

Ако го водехме този разговор преди 10 години, нямаше да има никакви спорове кое е по-добро. Бензиновите косачки осигуряваха мощност,за която електрическите  не можеха въобще да си помислят.
Днес обаче положението е мнооого по-различно. Не само електрическите, но...

Какво са голямоформатни керемиди?
26.4 K
8:45

За модерен цвят днес говорим, когато е цветът е антрацит. Това го запомних от един архитект, с когото обсъждахме последните тенденции при изграждането на покрив миналата седмица.
Има няколко модела с цвят антрацит, но на мен ми хвана окото новият модел Континентал...

Боркорони за пробиване на плочки
88.7 K
4:24

При по-малки отвори, могат да се използва малки боркорни или свредла за пробиване на плочки. Когато размерите на отворите са по-големи се използват по-големи боркорони за пробиване на плочките.

Автомат за врата, аквариум – рязане и лепене на стъкло
71.2 K
23:46
Предаване 2 / 2021

Днес ще ви покажем как да монтирате затварящия автомат на входната врата, така че да не се тряска всеки път след вас като влизате и излизате.  И не си мислете, че е толкова сложно. 
Ще ви покажа как се прави и резба. И това вече не е майсторска работа.

...
Машини за шлайфане
72.3 K
13:22

Шлайф машините са предназначени главно за почистване на повърхности, било то дървени или метални, преди да бъдат лакирани или боядисани.
Можем да обобщим, че най-производителната машина е лентовия шлайф. С него се работи бързо, но и по трудно в сравнение с вибро...

Машини за шлайфане, лепене на меки настилки, разлепване на настилки с пистолет за горещ въздух
74.9 K
23:35
Предаване 8 / 2020

Днес в предаването ще разгледаме различните машини за шлайфане и видовете шкурки към тях. Ще ви покажем как се лепят и разкрояват меки настилки с готово лепило и после как се разлепят с пистолет за горещ въздух.

Ръчна полиуретанова пяна или пистолетна
35.3 K
13:22

Аз днес съм се подготвил с няколко флакона с различна ръчна пяна с апликатор Genius Gun на Судал. 
С полиуретановата пяна се запълват различни отвори и фуги. Тази пяна се разширява след нанасяне, така че имайте предвид това, когато запълвате. Ако след...