Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Екзотични вази от лъвска кожа

6
гласа
Ако обичате екзотиката, харесвате причудливите предмети и ви привлича тайнствеността на непознатите земи посетете книжарница Слънчоглед, за да се докоснете до дивия свят на приключенията. Там ще намерите шушулки от Nypa palm, семе Seabean –Juju – известно като морско сърце и кутийка енфие; семе Seabean Акрара, дървен лист Hogewoling, маймунска кожа и всякакви подобни семена, изсушени плодове, шушулки, кори от дървета, канела и лъвска кожа. Какво може да правите с тях освен да им се чудите?
Екзотични вази от лъвска кожа-1

Много и все интересни неща. Може да ги използвате като екзотична добавка към опаковката на вашия подарък или да измайсторите от тях самия подарък.

Например от така наречената лъвска кожа, съчетана с дървения лист Hogewoling може да направите екзотична ваза, моливник за детето, салфетник или свещник за специални вечери с екзотично романтичен привкус.
Някои от екзотичните костилки и семена са достатъчно леки, за да си измайсторите ефектно бижу или обици. А от лъвската кожа ще стане гривна убиец в стил грънч.

Привържениците на фън шуй и на украсата за дома от естествени материали могат да комбинират елементи и да изработят ефектно пано за специалния им индиански кът, да предадат нов облик на цветарника, да добавят канелени пръчици към фруктиерата с плодове или просто да сложат тук-там купи с интересни семена и плодове, които да накарат гостите да се задържат повече на определено място.

Разбира се екзотичното във вашия дом веднага ще бъде лесна тема за разговор, а ако се съчетава с цялостния интериор на дома ще остави един приятен спомен за релакс у вашите приятели. Не се чудете защо, ако те започнат да се отбиват по-честичко на по кафе у вас и с охота да приемат поканите ви за вечеря.

А на този екзотичен уют вие ще може да се наслаждавате ежедневно.

източник az-jenata.com

Категория Категория: Дизайн и декорация

Категория Тагове: дизайн, декорация, идеи и съвети,

0 Коментара

Добави коментар

друга картинка

antibot