Химически анкер в тухла
87.4 K
1:23

Химическият анкер е двукомпонентен епоксиден продукт за окачване на товари. Химическият анкер е един от най-ефикасните и здрави методи за закачане на тежки товари в материали с кухини каквито са тухлите.
За използване анкер в тухли е предвидена специална мрежеста...

Инструменти за автомобила
36 K
10:23

Спомняте ли си едно време как неделя беше ден за колата. Ми те старите съветски автомобили искаха постоянна занимавка и фина настройка.
Едно време си беше голям кеф. Да слезеш пред блока, да разхвърляш инструментите в радиус 10 метра, да свалиш гумата. И така...

Как се монтират первази
72.6 K
3:39

Рязането на первазите си има своите тънкости. Ако ъгълът на стената не е идеално прав, единственият начин да монтирате первазите правилно е с шаблон за монтаж на первази.
Шаблонът измерва ъгъла на стената и го пренася съвсем точно при рязането на первазите.

Поставка за обувки с Божидар Георгиев - Бобо
15.2 K
23:47

Защо казах, че ще бъде танцувално, ще разберете малко по-късно. А днешната задача е свързана с обработка на дърво. Затова ще ни трябват инструменти. 
Когато сте решили да направите малки подобрения в обзавеждането на дома или работилницата, е важно да...

Как се прави нож с Огнян Цонков
37.9 K
22:43

Мислих, мислих и реших - ще му подаря нож. Казват, че нож не се подарява на приятел, защото острието ще разреже добрите отношения.  Друго поверие казва, че подарявайки нож все едно подаряваш смърт, тъй като в древността ножът или мечът са били най-смъртоносните оръжия....

Бутилка в клетка за подарък, косачка робот
65.1 K
23:45
Предаване 16 / 2021

Заслужава си да гледате и този епизод на предаването, защото ще видите как моят приятел, вие знаете кой, отказва алкохола. Както е казал народът – покритото мляко котки не го лочат.
След това бавно но славно роботите ще превземат и градината. 
...

Смяна на счупена плочка
104.7 K
5:12

На мострата, която сме подготвили, ще отстраним една от средните плочки, която  е спукана. Защо се е спукала, няма да уточняваме.
Ние ще премахнем и ще сменим спуканата и счупена плочка. Ще използваме многофункционален инструмент осцилатор, за да изстържем...

Как се прави водопровод с Николай Марков от PipeLife
44.9 K
20:05

Пълното видео с участието на неповторимия Ники от PipeLife, още известен като Лудия Водопроводчик.
Той ще ви даде много интересни съвети за изграждането на водопровод с гъвкави тръби и прес фитинги.