Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

И замирисва на море...

5
гласа
оплото време ни размечтава за море, но понякога отпуската е далече и подготовката за лятната ваканция трае дълго. Много по-дълго от самата отпуска. Затова започваме с настройката от по-рано: украсяваме дома с разнообразни миди и рапани, избираме към облеклото си атрактивни морски аксесоари.
И замирисва на море...-1

За вашите морски мечтания може да намерите интересни идеи в книжарницата за художнически материали Слънчоглед. Ако сте решили за настроение да наслагате тук там из дома си прозрачни купи с червени морски звезди, слюдести миди или пък да направите щори от бели рапани.

Ако сте домакиня и хлапетата всеки ден щъкат около вас и все искат да им измисляте нови забавления и имате градина и надуваем басейн, ще ви бъде изключително лесно, но дори вие знаете, че целия ден не може да бъде пляскане и плискане във водата и гонене по тревата – в очакване таткото да ви заведе на море. Може да направите така, че хем децата да се занимават в жегите, хем в купом да му напомняте за това негово приятно задължение.

Може да украсите семейните снимки с рапани, да направите стенен часовник с морска тематика за кухнята, да залепите мидички на магнитчета и с тях да украсите хладилника и магнитната дъска, на която слагате важните семейни бележки, а дори да приспособите един голям рапан, в който таткото да си държи кламерите на бюрото.

След като напълните къщата с всякакви морски изобретения, няма как най-накрая и на него да не му замирише на море и да ви заведе на дългоочакваната почивка.

А дори и да не чакате друг да ви заведе на море, а разчитате единствено на собствените си усилия, не е лошо да напомняте сама на себе си за това, че има и друг свят освен работата.

А ако пък сте млада, независима и сте свикнала след вас да тичат погледите не само на мъжете, но и на всички харесващи нестандартните решения и новостите може да развихрите фантазията си и да бъдете неотразима с новата си колекция бижута.

Ако обичате сама да ги изработвате, може да си направите морски колан, гривни, колие и пръстен като подберете различни по вид и размер морски богатства.

Сигурно сте чували за популярните на запад улични ловци – стриийт хънтери (street hunter), чиято работа е да наблюдават и заснемат интересно облечените обикновени хора по улицата и въз основа на тях да създават новите модни колекции.

Ако сама не работите на това поприще, а това за вас е само хоби, бъдете една от тези, по които дизайнерите да се заглеждат. С една дума, бъдете морското течение, което отвежда към дълбините на изкуството да живеем.

източник az-jenata.com

Категория Категория: Дизайн и декорация

Категория Тагове: дизайн, декорация, идеи,

0 Коментара

Добави коментар

друга картинка

antibot