Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Огледалце, огледалце...

5
гласа
Огледалце на стената, коя е най-красива на земята?
Огледалце, огледалце...-1 Огледалце, огледалце...-2

Много жени се запътват всяка сутрин към огледалото именно с този въпрос. Други просто минават от там, колкото да установят, че нямат паста за зъби по носа, трети дълго и продължително се съзерцават, гримирайки се за предстоящия ден.

Жени всякакви, но едно е сигурно. Огледалото е една от най-важните вещи за всяка от тях. Дори и за онези, които почти не обръщат внимание на това как изглеждат.

Затова, ако искате приятелката ви да си спомня с радост, а не със завист за вас, може да пренебрегнете суеверията и да й подарите огледало, лично украсено от вас.

Можете да украсите рамката с декупажна хартия, в любимите й цветове. Да изберете морски елементи, за да й напомнят винаги за лятото, или да наблегнете на цветните елементи. Можете да залепите със силикон различни мидички, рапанчета, морски звезди, цветни мъниста... изборът в Слънчоглед е много голям.

А ако не ви се занимава или искате да направите услуга на гаджето й, подшушнете му, че сръчните ръце на момичетата от Слънчоглед ще направят чудеса, за да може огледалото да се превърне в истинско вълшебно.

о.

Така че, винаги когато притежателката му го погледне, на устните й да разцъфтява усмивка, очите й да се усмихват и огледалцето да й нашепва:
Ти си най-красива на земята... защото си обичана жена.

 

 

източник az-jenata.com

Категория Категория: Дизайн и декорация

Категория Тагове: дизайн, декорация, огледало,

0 Коментара

Добави коментар

друга картинка

antibot