VideoBrain.TV - Гледай нещо умно!
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Открийте света на знанието и развлечението без реклами. Вашата платформа за интересно, обучително и любознателно видео съдържание!
VideoBrain.TV
Само три инструмента на Метабо! Избирай!
65.6 K
14:58

Стенли, забелязахме, че във всяко предаване използваш огромен брой инструменти и работилницата ти прилича на склад на Ташев-Галвинг. 
Имаш срок от 10 минути да влезеш в сайта на Ташев-Галвинг и да избереш точно 3 инструмента на Метабо. Само 3! С тях ще свършиш...

Tвърдосплавни свредла - какво трябва да знаем
79.8 K
11:40

Какви видове твърдосплавни свредла има и какво ги отличава от останалите? Как да ги използваме и как да различим качествено от некачествено свредло?

Стопяеми лепила и пистолети
82.4 K
14:06

Как се използват стопяемите лепила и пистолети? Топлото лепене има много предимства, от които най-голямото е бързината. Със стопяемо лепило се лепят различни материали за много кратко време. Съществуват различни стопяеми патрони за различни приложения. Добрите пистолети за...

Винтоверт за гипскартон
78 K
1:36

Винтовертите за гипскартон са специализирани машини за завиване на винтове. Те имат специален съединител, който спира движението на накрайника, когато главата на винтоверта опре в гипскартона.
Винтоверти за гипскартон има с кабел или батерия. Друго, което ги отличава...

Изграждане на поливна система, рязане с банциг на фигурки за детската
70.8 K
23:13
Предаване 9 / 2021

Днес в предаването ще поливаме моравата. Освен редовно косене, моравата се нуждае и от редовно поливане. Ще направим цяла поливна система.  Ще се  събуждате сутрин и все едно добрата фея е дошла и е поляла тревата и си е отишла. 
След това ще се върнем...

Как се работи с прободен трион (зеге)
77.8 K
12:20

Прободните триони, често наричани зеге, обаче са най-универсалният вид триони. С прободният трион се реже с голяма точност както по права, така и по крива линия.  
За по-сериозна работа ще ви трябва и по-мощен трион. При работа с прободния трион, от съществено...

Монтиране на Wago клеми на DIN шина
51.5 K
4:05

Монтажът на DIN шина ни позволява стандартизирани монтажи за цялото електро-оборудване. Важното е да сте подготвени с правилните адаптори и правилните клеми, с които да свършите работа по най-ефективния начин. И не на последно място, опитвайте се да спестите място и да...