Монтаж на стойка за телевизор
80 K
7:26

Как да монтираме и изберем стойка за телевизор. Правилният монтаж на стойката е изключително важен, за да нямаме паднали по лице телевизори. Освен това съществуват много видове стойки и много размери.
Как да изберете правилния размер стойка за вашия телевизор и...

Изработка на люлка
69.8 K
8:03

Ще изработим люлка, която се закача с въжета на някой клон на дърво или греда на навеса. Габриел ще помага, за да сме сигурни, че ще се получи проекта.

Видове триони, сервиз на режещи инструменти, изработка на люлка
86.7 K
23:43
Предаване 12 / 2020

Стигне ли се до рязане на дървесина в съзнанието ни веднага изниква на преден план понятието – трион. Ще ви покажем различните видове триони и правилния начин на използването им.
Ще влезем в сервиза на Ташев-Галвинг, за да разберем как да поддържаме и да...

Какво са голямоформатни керемиди?
26.4 K
8:45

За модерен цвят днес говорим, когато е цветът е антрацит. Това го запомних от един архитект, с когото обсъждахме последните тенденции при изграждането на покрив миналата седмица.
Има няколко модела с цвят антрацит, но на мен ми хвана окото новият модел Континентал...

Резби, метчици, плашки и осветление за старото огледало
74.3 K
23:53
Предаване 4 / 2021

Днес в предаването ще говорим за резбите и резбовите съединения за метал – с винт, болт и шпилка. Ще ви покажа как да възстановите повредената вътрешна и външна резба. 

Светлината и огледалото вървят ръка за ръка. Затова ще направим рамка от светещи...

Как се работи с циркуляр
93.1 K
7:49

Ръчният циркуляр е машина, чиято основна задача е да задвижва диск, или по-точно да върти диск, който да осъществява рязането на различни материали. Както казахме и по-рано, основното му предназначение е да реже  дърво. Но със същия успех той може да реже и други...

Машини за шлайфане, лепене на меки настилки, разлепване на настилки с пистолет за горещ въздух
74.9 K
23:35
Предаване 8 / 2020

Днес в предаването ще разгледаме различните машини за шлайфане и видовете шкурки към тях. Ще ви покажем как се лепят и разкрояват меки настилки с готово лепило и после как се разлепят с пистолет за горещ въздух.

Изграждане на СОТ система
40.3 K
12:53

Здравейте отново. В едно от предишните предавания ви показахме как да повишите сигурността на вашия дом, като монтирате допълнителна двустранна брава върху старата, но здрава врата. Днес ще си говорим за следващото ниво на защита на дома ни, а именно сигнално охранителната...