Безчетков винтоверт (brushless)
75.5 K
1:30

Винтовертите са едни от най-използваните инструменти. С него можем да завиваме, развиваме, пробиваме, шлайфаме и извършваме какви ли не други дейности. Иновацията при винтовертите са безчетковите инструменти.
Безчетковите двигатели на инструментите ни дават по-дълъг...

Саблен трион, масичка за лаптоп
76.3 K
23:55
Предаване 4 / 2020

В днешното предаване ще говорим първо за сабления трион. Как се реже с него, какви ножове има и някои прости правила за безопасност.
След това ще направим масичка за лаптоп и ще я обработим с оберфрезата. За изработката на масичката за лаптоп ще ни трябва само...

Как се монтират первази
72.6 K
3:39

Рязането на первазите си има своите тънкости. Ако ъгълът на стената не е идеално прав, единственият начин да монтирате первазите правилно е с шаблон за монтаж на первази.
Шаблонът измерва ъгъла на стената и го пренася съвсем точно при рязането на первазите.

Приставки, шаблони и стойки за по-лесна работа
82 K
22:51
Предаване 15 / 2020

Ще ви покажем различни приставки и шаблони, които значително улесняват работата при рязане и пробиване. Ще видите използване на многофункционалната маса на Wolfcraft с различни инструменти - оберфреза, циркуляр, прободен трион. Ще режем с циркуляра с водещата шина на...

Поставка за телефон с Гергана Стоянова
36.8 K
22:57

Подготвили сме се с всичко необходимо за изработката на стойката за телефона. Като гледам тази дъска, от нея ще направим няколко поставки. По един сряз с циркуляра и готово. Но най-интересното предстои. Защото е време да поканим нашата гостенка. Първата жена, която се...

Трикове с хартиени лепенки
74.1 K
3:53

Хартиените лепенки са полезни в много ситуации. Най-често се използват при боядисване, но ще ви покажа няколко трика с хартиени лепенки извън боядисването. 
Приложенията на тези ленти са безброй. С тях се работи лесно - лесно се залепват, лесно се късат, дори на...

Водеща шина за циркуляр
51.9 K
1:56

Ето например шината за циркуляр става само за циркуляр, но затова пък с нея могат да се режат много тънки и прави, без никакви изкривявания ивици от дъски или друг материал, които по друг начин почти е невъзможно да се изрежат, защото в края винаги те се изкривяват.

Работа с осцилатор, фугиране на плочки, използване на стеги
81.5 K
23:13
Предаване 7 / 2020

В днешното предаване ще ви покажем що за инструмент е осцилаторът и колко мултифункционален може да бъде той. Ще обърнем внимание на фугирането на плочки, кои са инструментите и принадлежностите, които ни трябват.
А на края ще разберете как две стеги напълно...