Как да правилно да използваме и поддържаме нашите режещи инструменти
73.3 K
3:27

Кои са най-често срещаните грешки при експлоатацията на режещите машини като циркуляр, зеге и саблен трион. Николай от сервиза на Ташев-Галвинг ще ни даде ценни съвети как да работим и как да поддържаме нашите инструменти.

Рамка за снимки с Васил Бовянски
38.3 K
14:05

Да поканим вече  нашия гост - един човек, който сте виждали и преди в нашите предавания. Човекът, за когото импровизацията е начин на живот, артистът, който се съгласява със всичко, което му предложат на сцената. Нека посрещнем моят приятел Васил Бовянски.

Осцилатор - един инструмент с много функции
77.1 K
5:16

Осцилаторът има много приложения и казват, че може да замени голяма част от другите инструменти. За мултифункционалния осцилатор има голямо разнообразие от приставки и ножове.

Битове и накрайници - какво трябва да знаем?
69 K
12:15

Големите комплекти с накрайници са винаги добра идея, особено за хоум геймърите. Важното е да следите за износване. Ако някой  бит се износи, това означава, че го ползва много по-често от останалите. Вземете си висок клас накрайник от същия вид и размер и го подменете,...

Как се работи с ъглошлайф
93.9 K
13:18

На ъглошлайфа се възлагат големи надежди за вършенето на различна работа.  За да можете да го използвате ефективно и сигурно е добре да се запознаете с начина на работа и правилата за безопасност.

Да започнем с видовете дискове и другите консумативите към...

Овощарски и лозарски ножици, диамантени дискове за рязане и шлайфане
63.6 K
23:33
Предаване 13 / 2021

Днес в предаването ще видите – как да изберем подходящата овощарска ножица за подрязването на клоните в градината – гюлотина или байпас? Каква е разликата – ще разберете в предаването.
Дискове за рязане на керамични плочки, порцелан и камък –...

Пособия за редене на паркет
52.5 K
1:19

Сигурен съм, че много от вас са склонни да наредят сами ламинирания паркет  в стаята и хола. На пръв поглед всичко изглежда доста лесно. Сглобките при тези паркети позволяват лесното редене на паркетините. Но трудното идва при достигане на ъглите в стаите или до тръби,...

Дренажни помпи - как се използват?
37.7 K
8:24

Отдавна ми се иска да отворя тема в предаването за помпите. Тази тема е доста обширна, но се надявам да ви бъде интересно. По света са познати над 3000 вида помпи - сондажни, хидрофорни, моторни, електрически, вибрационни, потопяеми, дренажни. Естествено в едно предаване не...