Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Нови есенни багри в декупажа

10
гласа
Златната есен си отива тихо – като падащо листо. Булевардите стават още по-сиви, улиците по-мрачни и градския пейзаж неусетно започва да навява тъга. Без да искаме, без да имаме повод дори, сещаме се за най-тъжните си спомени, за хората, които са ни наранявали и за болката, която са ни причинили. И ако тогава сме изпадали в депресия, сега отново сме на една крачка от нея. Как да избягаме?
Нови есенни багри в декупажа-1

Както често казваме – различните видове хобита могат да ни спасят от есенната депресия.

Ако сме от щастливците, които имат парно, и в къщи им е уютно и приятно, то вместо да се сгушваме под юргана и да цъкаме телевизора, може да направим нови съдинки за кухнята, да украсим шкафчето за конци и копчета. И всичко това с топли есенни картини. Може да изберем различни есенни десени – зрели златни царевици или цветни есенни листа. Посредством техниката на декупажа можем да разкрасим дървената хлебница, металните кутии за захар или стъклените буркани за кафе. Ако нямаме възможност точно сега да подменим старите кухненски шкафове, можем да ги разкрасим.

Ако искаме да зарадваме някого с подарък, можем да го направим.

Ако искаме да намерим кротко и тихо занимание за децата, можем да ги посветим в техниката на декупажа. По-големите деца могат да се упражняват да боравят с ножица като изрязват елементите, да ги съчетават един с друг, да преценяват кое къде да апликират. И в крайна сметка да се забавляват и да се радват, че са помогнали да се сътвори нещо красиво.

С една дума, да се залавяме за работа и да направим своя свят малко по-свеж, по-пъстър и привлекателен.

 

източник az-jenata.com

Категория Категория: Дизайн и декорация

Категория Тагове: дизайн, декорация, декупаж,

0 Коментара

Добави коментар

друга картинка

antibot