Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Идеи за пролетна украса и свежо настроение

10
гласа
Пролетта пробужда живота, събужда и желанието ни за творчество. Да направим сами мартеници, да изчистим и подредим пролетно къщата.
Идеи за пролетна украса и свежо настроение-1

Някои се заемат с ремонт, но дори няколко дребни детайла могат да внесат празнично настроение у дома.

С пухкавите цветни лулички, за които многократно сме писали, и които може да намерите в книжарницата за художнически материали “Слънчоглед”, можете да сътворите чудеса. (Лулите – представляват тънки, лесно огъващи се телчета, покрити с различни на цвят пухкави конци.)

Лесно могат да се моделират разнообразни неща за украса и развлечение. И това само докато си почивате, гледайки телевизия или слушайки музика. И това не е реклама на някакъв супер продукт, а просто начин за отмора за хора, които винаги искат ръцете им да са заети с нещо. И разбира се супер забавление за децата.

Както се досещате, пухкавите цветни лулички са ми любими, защото само с няколко огъвания може да се направи какво ли не – за детската градина, за училище, за украса в офиса.

Включително пролетна украса или мартеници.

Майките знаят, че децата обичат да подаряват и е добре да ги насърчаваме в това им желание да зарадват другите. Затова или отиват на пазара да купят мартеници за госпожите и за всички приятелчета, или сядат да ги изработват сами. Ако и децата не се включат поне с направата на една две мартеници, заниманието става не само скучно, но и безполезно. А с тези лулички можете да направите най-разнообразни пролетни модели – пеперуди, щъркели, цветя, животни... практически всичко, каквото ви хрумне и за което ви стигат сръчност и умения. Разбира се трябва да се съобразявате и с броя на елементите, които искате да изработите и предназначението им.

Ако наблягате на количеството – правите по-малки неща. Можете да направите пиленца, които да закачите по пердетата или по стените, зайчета и други. Ако им сложите по едно бяло и червено конче стават мартенички, а ако ги махнете спокойно могат да се преродят пък във великденска украса.

източник az-jenata.com

Категория Категория: Дизайн и декорация

Категория Тагове: дизайн, декорация, пролетна украса,

1 Коментара

wehecia kolewa
ISKAM NAI NOVATA IDEA ZA PROLETNA YKRASA

Добави коментар

друга картинка

antibot