Отсичане на боя - трикове и съвети
121.5 K
4:58

А сега няколко думи за отсичането, защото ако не е добре отсечено цялото боядиване отива по дяволите.  Отсичаме между два цвята боя – обикновено меду тавана и стените или пък при смяна на цвят на две съседни стени.
В повечето случаи отсичането се...

Потапящ циркуляр HITACHI
78.6 K
2:19

Първо, с потапящия се циркуляр, който взехме под наем от Ташев Галвинг, ще скроим детайлите за краката на малката масичка.
Циркулярът е машина, с която се реже основно дървесен материал. Пернишките винкели се режат с друг инструмент, не с циркуляр.

Изработване на малката масичка
77.1 K
15:23

Ще ви покажем как да изработите малка дървена масичка без видими сглобки. Ще използваме потапящ циркуляр, който ще вземем под наем, за да отрежем краката на масичката под прав ъгъл. След това ще оразмерим и отрежем плота за масичката.


Сглобяването на тази...

Силикониране на мивката
97.4 K
2:06
За силикона в банята много се е изприказвало. Но това, което е важно да се знае е че той трябва да е санитарен. Т.е. в състава му са включени антибактериални съставки, които предотвратяват образуването на мухъл, поне за известно време. И второто нещо, което трябва да се знае...
Пробиване на дърво и метал
70.8 K
7:47

В това видео ще ви покажем кои свредла да използвате при пробиване на отвори в дърво и метал. Свредлата специално за дърво са по-специфични от тези за метал и дърво.
Освен правилното свредло, трябва да знаете и правилния начин и скорост за пробиване на дадения...

Зареждане на акумулатор, стойка за стегите и чираците Wolfcraft
71.3 K
23:47
Предаване 1 / 2021

Днес ще отворим темата за това, как се зареждат акумулатори и защо правилното зарядно може да промени тенденцията на всеки 2 години да купуваме нов акумулатор. 
А след това съм решил да направя някои подобрения в работилницата. Ще направя специална стойка за...

Стойка за тиксо
83 K
7:25

Как да си направим стойка за тиксо и хартиени лепенки? Тази стойка за лепенки значително ще улесни ежедневната им употреба. В предния край на стойката ще има назъбен ръб, който да улеснява късането лентите.
Направете тази стойка за тиксо за вашата работилница и ще...

Бутилка в клетка за подарък, косачка робот
65.1 K
23:45
Предаване 16 / 2021

Заслужава си да гледате и този епизод на предаването, защото ще видите как моят приятел, вие знаете кой, отказва алкохола. Както е казал народът – покритото мляко котки не го лочат.
След това бавно но славно роботите ще превземат и градината. 
...