Помпа с дробилка за мръсна вода
25 K
10:38

В сайта на Грундфос разгледах помпите с дробилки.То помпи много, но за мръсните води както казахме, трябва помпа с дробилка.
Моят приятел Жоро, който е експерт в помпите, ме беше посъветвал да си взема помпа Unilift APG. 
Написах АPG и веднага ми излезе...

Стойка за тиксо
83 K
7:25

Как да си направим стойка за тиксо и хартиени лепенки? Тази стойка за лепенки значително ще улесни ежедневната им употреба. В предния край на стойката ще има назъбен ръб, който да улеснява късането лентите.
Направете тази стойка за тиксо за вашата работилница и ще...

Масичка за лаптоп
87.1 K
9:55

Ще изработим практична масичка за лаптоп. За поставката за латоптоп ще ни трябва една по-широка дъска от масивна дървесина. Ще пробием отвори за охлаждане на компютъра и ще фрезоваме краищата на масичката, за да е по-удобна.
Ще направим и поставка за телефона.

Нова врата или нова брава за старата?
40.9 K
9:59

Като скролвах попаднах и на бравите тип греда. Те се монтират директно върху платното, а отстрани на стената се фиксират насрещниците.
Викам му - баба ти сигурно ще разреши поне такава да монтираш. Няма копаене, няма разбиване. Ключалката е секретна.
Добре де...

Алуминиева ревизия за баня
43 K
6:11

Важно е ревизията за баня да отговаря на начина на използване на това, което се крие зад нея.
За водомерите и крановете в банята е необходима достатъчно голяма ревизия, която да осигури удобна работа, бърз достъп и да елегантно да се впише в дизайнерската...

Как да правилно да използваме и поддържаме нашите режещи инструменти
73.3 K
3:27

Кои са най-често срещаните грешки при експлоатацията на режещите машини като циркуляр, зеге и саблен трион. Николай от сервиза на Ташев-Галвинг ще ни даде ценни съвети как да работим и как да поддържаме нашите инструменти.

Водеща шина за циркуляр
72.5 K
3:45

Така наречената водеща шина е идеалното допълнение към ръчния циркуляр,  което решава тези проблеми. С нея може да се правят прецизни, прави и дълги срезове. Ако пък са много дълги, има възможност и за удължаване с допълнителна шина. 

Инструменти за домашния майстор
35.9 K
9:07

То ръчните инструменти са като дюбелите. Трябва да имаш от всички, че да си сигурен, че ще свършиш работата. Днес ние работихме с ръчните инструменти Топмастер Профешънал.
знам това закон на Мърфи ли е, какво е…. Но винаги така се получава. Затова взимам,...