Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Обзавеждането с пуф-мебели – все по-модерно.

7
гласа
Какво е пуфът – мека табуретка, модерен фотьойл или просто удобно кътче, където да се отпуснеш и да си починеш.
Обзавеждането с пуф-мебели – все по-модерно.-1

Пуфът наистина е всичко това, че и повече. Може да се изработи от различни видове кожа, дамаски и платове, като определено най-предпочитани са еко кожите. Животинската еко кожа с фин косъм носи усещането за лукс и комфорт. Обикновено при изработката се прави вътрешен и външен калъф, за по голямо улеснение при почистването. Просто изпирате външния калъф и канапето ви е отново чисто и свежо.

Пуфовете са подходящи за отмора, за по-голям шик в приемните в офисите, за уютни кътчета в барове и кафенета, както и за фоайетата на Спа центрове. Тъй като заемат идеално формата на тялото, те се препоръчват за бременни жени. Предпочитани са и от хора, които прекарват дълго време пред компютъра: компютърни специалисти и геймъри.

Разбира се, че и децата не са забравени. За тях пуфовете са истинско забавление, защото са леки, ярки, многоцветни и се изработват в невероятно забавни форми – каквито детското въображение може да роди: цветчета, костенурки, ябълки, круши, футболни топки...

Практически може да си поръчате всичко.

Пуфовете тип ябълка например са с размери приблизително 100 на 110 см, височина 50 см и тежат около 5 кг. Детските са по-малки – 60 см и височина 30 см.

А любителите на домашни любимци: котета и кучета могат да ги обзаведат с невероятно меко и удобно легло. Тези мили и великодушни същества го заслужават. Тук трябва да уточня, че преди да поръчате легло на своя любимец трябва да сте убедени, че любимото му занимание не е да ръфа мебелите. Не носим отговорност, ако един ден се приберете и заварите къщата цялата в бели меки топчета, като след снимки с изкуствен сняг. Но и тогава не губете присъствие на духа, ами вадете видео камерата и правете клипчета с изумени, ядосани и шашардисани физиономии. Гарантирано е, че ще имате незабравими спомени.

Единственото, с което трябва да разполагате, когато решите да си закупите пуфове е пространството. Те са леки, но заемат място. Ако имате просторна всекидневна или голяма лятна тераса, направо се ориентирайте към тези леки, лесни за поддържане и невероятно удобни мебели.

 

източник az-jenata.com

Категория Категория: Дизайн и декорация

Категория Тагове: дизайн, декорация, пух,

3 Коментара

Мануела
И ние купихме за детската стая такъв пуф от Явор-а и са много практични и интересни. Сега искаме и още един за "малките ни гости".
ed
Който вече има пуф сигурно е забелязал, че с времето пуфовете слягат и намаляват обема си. Това е нормално и не се притеснявайте. За да възстановите първоначалния обем на вашия пуф просто от време на време трябва да добавяте пълнеж. Нормалният пълнеж за пуфове е от EPS микрогранули, или по народно казано - стиропорни микро гранули. Ние ги предлагаме в удобни разфасовки от 50 литра и от 100 литра. Моля вижте сайта ни за допълнителни подробности. Ето какво трябва да знаете за техническите показатели на EPS микрогранулите. Най-важният им показател е размерът (диаметърът). Ако ще ги ползваш като строителен материал за топлоизолация, тогава по-големите топчета са по-добри, защото са по-раздути и съдържат повече въздух и съответно съдържат по-малко твърд материал. Обаче ако ще ги ползваш за пълнеж на пуф, тогава е точно обратното – ПО-МАЛКИТЕ ГРАНУЛИ СА ПО-ДОБРИ за целта. Те са по-плътни, по-тежки и СЛЯГАТ ПО-МАЛКО. За пуфовете е важно да не се слягат от употребата, и затова по-малките топчета са по-удачни. С дребните гранулите ще се налага по-рядко в бъдеще да допълвате пълнежа и също така ще купувате и по-малко количество!!! Ние от WWW.COTTONPOUF-BG.COM ви предлагаме от най-дребните гранули на пазара. Макар че те тежат с около 40% повече от популярните на пазара пълнежи тип Барбарони, ние ви ги предлагаме на цени дори по ниски от конкуренцията с по-едрите гранули!!!
ПУФ
Ние си взехме от www.puf.bg - бяха доста любезни и успяха да ни направят пуф по снимка - точно какъвто го искахме.

Добави коментар

друга картинка

antibot