Изграждане на СОТ система
40.3 K
12:53

Здравейте отново. В едно от предишните предавания ви показахме как да повишите сигурността на вашия дом, като монтирате допълнителна двустранна брава върху старата, но здрава врата. Днес ще си говорим за следващото ниво на защита на дома ни, а именно сигнално охранителната...

Боркорони за пробиване на плочки
88.7 K
4:24

При по-малки отвори, могат да се използва малки боркорни или свредла за пробиване на плочки. Когато размерите на отворите са по-големи се използват по-големи боркорони за пробиване на плочките.

Трикове с ролетка
84.8 K
2:04

И така както си меря, се сетих да ви покажа няколко трика за правилно мерене с ролетка. 
Някой ще каже, какво толкова – ролетка, като ролетка – разпъваш и мериш. Но колко от вас знаят защо металната пластина в началото на всяка ролетка се движи?...

Сензори за движение и присъствие
87.8 K
8:22

Когато се каже сензор за за движение за контрол на осветлението, повечето от вас най-вероятно си представят такъв инфрачервен сезор (PIR).  
Това е пасивен сензор, който отчита излъчената топлина от топлокръвни животни и хора. Лещата фокусира излъчените...

Стойка за прободен трион(зеге)
53.9 K
1:53

За прободния трион също има отделна приставка. На нея той се монтира от долната страна и така рязането се обръща.
Приставката се състои от основа, върху която се монтира прободния трион и стяга за фиксиране. 

Пистолети за горещ въздух
80.9 K
12:22

Какви видове пистолети за горещ въздух има? Какви са най-честите им приложения? Приставки и аксесоари за пистолети за горещ въздух.

Монтаж на сифон
91.5 K
9:15

Независимо какъв сифон сте избрали – дизайнерски или по-обикновен, има два размера, които трябва да бъдат съобразени с вашата мивка – размерът на канализационната тръба, който обикновено е ф50 и размерът за решетката на мивката. 
Чудя се какво може...

Монтаж на стойка за телевизор
80 K
7:26

Как да монтираме и изберем стойка за телевизор. Правилният монтаж на стойката е изключително важен, за да нямаме паднали по лице телевизори. Освен това съществуват много видове стойки и много размери.
Как да изберете правилния размер стойка за вашия телевизор и...