Химически анкер в тухла
87.4 K
1:23

Химическият анкер е двукомпонентен епоксиден продукт за окачване на товари. Химическият анкер е един от най-ефикасните и здрави методи за закачане на тежки товари в материали с кухини каквито са тухлите.
За използване анкер в тухли е предвидена специална мрежеста...

Лепене на мокет
73.2 K
5:54

Ще залепим мокета с готово за употреба лепило. Когато полагате мокет е добре да го оразмерите малко с аванс. Лепилото за мокет се полага на не много големи площи, за да може да се залепи настилката в рамките на отвореното му време.

Хаспел за керемиди
26.4 K
13:16

Кой е най-лесният начин да качим керемидите и други строителни материали до покрива? Ами с хаспел разбира се! Хаспелите доставят керемидите до различни височини - 6м, 8м, 10м.

Нивелираща система за плочки
39.9 K
9:51

През последните години много актуални станаха така наречените Нивелиращи системи за плочки. И това е така, защото с тяхната помощ всеки става майстор фаянсаджия. Плочките се подреждат равно, право, няма стърчащи краища, направо красота! Има всякакви системи, но преди малко...

Монтаж на дограма - инструменти и съвети
43.8 K
10:38

Та решил съм аз да ъпгрейдна старата дървена дограма с нова PVC. Избрах профил, стъклопакет, обков. Поръчах я и всичко е точно. Произведоха дограмата и като дойде време за монтаж … 
… ми то нямало дати… колегите били много заети …...

Поставка за обувки с Божидар Георгиев - Бобо
15.2 K
23:47

Защо казах, че ще бъде танцувално, ще разберете малко по-късно. А днешната задача е свързана с обработка на дърво. Затова ще ни трябват инструменти. 
Когато сте решили да направите малки подобрения в обзавеждането на дома или работилницата, е важно да...

Как се монтират первази
72.6 K
3:39

Рязането на первазите си има своите тънкости. Ако ъгълът на стената не е идеално прав, единственият начин да монтирате первазите правилно е с шаблон за монтаж на первази.
Шаблонът измерва ъгъла на стената и го пренася съвсем точно при рязането на первазите.

Противоположни Wago клеми
52.8 K
2:12

В магазина ми показаха и едни клеми, които не бях виждал до сега. Наричат се противоположни Wago клеми. 
Противоположните клеми използваме, когато трябва да свържем проводници в по-тесни пространства, където с клемите, които разполагат проводници само от едната...