Монтаж на аксесоари в банята
79.2 K
2:58

В предишни предавания ви показахме как се монтира мивка, сифон и огледало над мивката в банята. Днес ще се върнем в банята и ще ви покажа как се да монтирате аксесоарите.
Как правилно да определите разположението на аксесоарите в банята и как да пробиете плочките без...

Лепене на плочки с нивелираща система
83.1 K
3:25

За да залепим плочки абсолютно равно, ще използваме система за нивелиране на плочките на Rubi. Системите за нивелиране на плочки се използват все по-често, тъй като плочите стават все по големи. Плочи с размери 20х120, 60х120см, вече са нещо стандартно и не стряскат...

Противоположни Wago клеми
52.8 K
2:12

В магазина ми показаха и едни клеми, които не бях виждал до сега. Наричат се противоположни Wago клеми. 
Противоположните клеми използваме, когато трябва да свържем проводници в по-тесни пространства, където с клемите, които разполагат проводници само от едната...

Лепене на мокет
73.2 K
5:54

Ще залепим мокета с готово за употреба лепило. Когато полагате мокет е добре да го оразмерите малко с аванс. Лепилото за мокет се полага на не много големи площи, за да може да се залепи настилката в рамките на отвореното му време.

Как се монтират первази
72.6 K
3:39

Рязането на первазите си има своите тънкости. Ако ъгълът на стената не е идеално прав, единственият начин да монтирате первазите правилно е с шаблон за монтаж на первази.
Шаблонът измерва ъгъла на стената и го пренася съвсем точно при рязането на первазите.

Как се прави обшивка на комин?
74.6 K
8:58

Ще ви покажем правилния начин за правене на обшивка на комин по система на Tondach, която сигурно да защитава от проникването на вода. Преди реденето на керемидите се изгражда двойната скара, която позволява циркулацията на въздух под керемидите.

Изграждане на СОТ система
40.3 K
12:53

Здравейте отново. В едно от предишните предавания ви показахме как да повишите сигурността на вашия дом, като монтирате допълнителна двустранна брава върху старата, но здрава врата. Днес ще си говорим за следващото ниво на защита на дома ни, а именно сигнално охранителната...

Как да скрием грозните тръби от парното, тънкости при боядисването
72.5 K
23:11
Предаване 3 / 2021

Ще ви покажем как бързо и лесно да скриете грозните тръби от парното или друго нещо, което ви дразни и не искате да ви се набива в очи всеки ден. Лепиш газобетона, върху него гипскартон и си готов за 2 часа с целия ремонт.
После ще си говорим и за боядисването - как...