Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Подготовка на имота за продажба

7
гласа
Преди да продължите с процеса по продажбата, вие трябва да прецените дали е възможно да направите недвижимия имот по-атрактивен за потенциалния купувач. Най-лесното решение е да почистите добре стаите, като по този начин ще повлияете първото впечатление на потенциалния купувач в по-позитивна насока.
Подготовка на имота за продажба -1

Документи
Сертификат от регистъра на сградите или извлечение от регистъра за земите. Купувачът може да изиска сертификат от регистъра на сградите или регистъра за земите, който да удостоверява собствеността върху обекта и установява залозите, ипотеките и други тежести върху обекта.

Скици на сградата
Купувачът вероятно ще пожелае да види скицата на сградата, за да провери размера на стаите, посочен в обявата. Понякога купувачът може да пожелае да измери стаите.

Скици на парцела
Недвижимият имот започва със земята. Покажете на купувача скиците на парцела, за да могат да видят колко земя е налична. Това е особено важно при градове-градина.

Водоснабдяване, електричество, телефон, отопление и газ, абонаментни договори за доставка
Абонаментните договори са особено важни при нови сгради, за да може да се определи дали купувачът ще има други важни разходи след като стане новия собственик.

Подгответе се, че купувачът ще провери дали имате задължения за комунални услуги. Купувачът може с основание да се притеснява, че ще трябва да изплаща задължения, в случай на закупуване на обекта.

източник moi-dom.net

Категория Категория: За любопитните

Категория Тагове: за любопитните, имоти,

0 Коментара

Добави коментар

друга картинка

antibot