Безчетков винтоверт (brushless)
75.5 K
1:30

Винтовертите са едни от най-използваните инструменти. С него можем да завиваме, развиваме, пробиваме, шлайфаме и извършваме какви ли не други дейности. Иновацията при винтовертите са безчетковите инструменти.
Безчетковите двигатели на инструментите ни дават по-дълъг...

Изработка на часовник с настолен акумулаторен циркуляр
67.5 K
23:53
Предаване 10 / 2021

Днес в предаването ще поставим на везните ръчния циркуляр и настолния циркуляр. Дали по-тежкият наистина ще наклони везните на своя страна, ще решите след като изгледате предаването.
А след рекламите ще направим елегантен стенен часовник с дървена рамка, която ще...

Рязане на плочки - различни начини
98.6 K
11:01

Рязането на плочки не е лесна работа. За да постигнете резулта, който искате трябва да използвате правилната машина и правилния начин на работа.
Нека да започнем ръчната машина за рязане на плочки. Ако плочките са с по-голям размер, трябва да съобразите размера на...

Компютърджия в работилницата с Константин Кънев (NoThx)
37.1 K
12:52

Знаете, че аз често обичам да се шегувам с днешната младеж и особено с компютърджиите. С напредъка на техниката , все повече неща се правят пред екран, седнали на стол и то в най-добрия случай. Понякога легнали на диван. Пред екран работят, пред екран почиват, пред екран се...

Видове хартиени лепенки
80.8 K
3:33

Сега съм подготвил малко информация за хартиените ленти. Те са се превърнали в нещо, което човек винаги  трябва да има под ръка. Използваме ги за какво ли не. В повечето случаи, просто купуваме някаква хартиена лепенка без много да се замисляме. Но ако знаем повече за...

Осцилатор - един инструмент с много функции
77.1 K
5:16

Осцилаторът има много приложения и казват, че може да замени голяма част от другите инструменти. За мултифункционалния осцилатор има голямо разнообразие от приставки и ножове.

Монтаж на врата
95.7 K
12:41

Ще монтираме вратата като използваме комплект за монтаж на врати на Wolfcraft.
Комплектът за монтаж на врата се състои от 2 вида стеги, които се захващат към касата и улесняват фиксирането и нивелирането на вратата.
След това се използва слабораздувна монтажна...

Само три инструмента на Метабо! Избирай!
65.6 K
14:58

Стенли, забелязахме, че във всяко предаване използваш огромен брой инструменти и работилницата ти прилича на склад на Ташев-Галвинг. 
Имаш срок от 10 минути да влезеш в сайта на Ташев-Галвинг и да избереш точно 3 инструмента на Метабо. Само 3! С тях ще свършиш...