Работа с пистолет за горещ въздух, обшивка на комин
74.8 K
23:46
Предаване 5 / 2020

Пистолетът за горещ въздух има безброй приложения. Първообразът му е сешоара. Пистолетът за горещ въздух се използва сваляне на боя, за огъване на тръби, за нагряване на метали и безброй други.
След това ще ви покажем как правилно се прави двойна...

Битове и накрайници - какво трябва да знаем?
69 K
12:15

Големите комплекти с накрайници са винаги добра идея, особено за хоум геймърите. Важното е да следите за износване. Ако някой  бит се износи, това означава, че го ползва много по-често от останалите. Вземете си висок клас накрайник от същия вид и размер и го подменете,...

Домакинска стълба - изработка от дърво
91.5 K
12:29

Ще изработим домакинската стълба от това парче плот от масивна дървесина. Все пак ако ще е дървена, поне да е от масив.
Първо ще изрежем детайлите за стълбичката с ръчния циркуляр, след това ще използваме оберфрезата за да пробием отвори и да направим нута за...

Предстенна обшивка с инструментите на Bosch
48 K
11

Сигурен съм, че много хора ще се пробват да си направят една предстенка. Не е много сложно. Но знаете ли, без подходящи инструменти - по-добре не се захващайте. Ще ви се скъсат нервите.
Днес съм в магазина на Ташев Галвинг и ще взема няколко инструмента за работа с...

Рязане на плочки - различни начини
98.6 K
11:01

Рязането на плочки не е лесна работа. За да постигнете резулта, който искате трябва да използвате правилната машина и правилния начин на работа.
Нека да започнем ръчната машина за рязане на плочки. Ако плочките са с по-голям размер, трябва да съобразите размера на...

Рамка за снимки с Васил Бовянски
38.3 K
14:05

Да поканим вече  нашия гост - един човек, който сте виждали и преди в нашите предавания. Човекът, за когото импровизацията е начин на живот, артистът, който се съгласява със всичко, което му предложат на сцената. Нека посрещнем моят приятел Васил Бовянски.

Хаспел за керемиди
26.4 K
13:16

Кой е най-лесният начин да качим керемидите и други строителни материали до покрива? Ами с хаспел разбира се! Хаспелите доставят керемидите до различни височини - 6м, 8м, 10м.

Акумулаторна косачка, тример и въздухонадувка Makita
49.7 K
11:05

Ако го водехме този разговор преди 10 години, нямаше да има никакви спорове кое е по-добро. Бензиновите косачки осигуряваха мощност,за която електрическите  не можеха въобще да си помислят.
Днес обаче положението е мнооого по-различно. Не само електрическите, но...