Стойка за тиксо
83 K
7:25

Как да си направим стойка за тиксо и хартиени лепенки? Тази стойка за лепенки значително ще улесни ежедневната им употреба. В предния край на стойката ще има назъбен ръб, който да улеснява късането лентите.
Направете тази стойка за тиксо за вашата работилница и ще...

Лепене с екологично лепило
40.3 K
9:02

Затова днес ще лепим с лепило, което е произведено от рециклирани суровини - Тирекс Грийн  на Судал.
Чувам вече някой да казва - на кого му пука дали е рециклирано или не.
Както казах - не бързайте - ще вървим напред с малки крачки.

Хаспел за керемиди
26.4 K
13:16

Кой е най-лесният начин да качим керемидите и други строителни материали до покрива? Ами с хаспел разбира се! Хаспелите доставят керемидите до различни височини - 6м, 8м, 10м.

Инструменти за домашния майстор
35.9 K
9:07

То ръчните инструменти са като дюбелите. Трябва да имаш от всички, че да си сигурен, че ще свършиш работата. Днес ние работихме с ръчните инструменти Топмастер Профешънал.
знам това закон на Мърфи ли е, какво е…. Но винаги така се получава. Затова взимам,...

Безчеткови инструменти - какви предимства имат?
73.8 K
12:06

Безчетковите инструменти имат много предимства. Безчековите инструменти има с кабел и батерия, но приложението им е по-различно и имат малко по-различен принцип на работа и управление.
В това видео ще разбере с какво безчетковия винтоверт, перфоратор, ъглошлайф или...

Рамка за снимки с Васил Бовянски
38.3 K
14:05

Да поканим вече  нашия гост - един човек, който сте виждали и преди в нашите предавания. Човекът, за когото импровизацията е начин на живот, артистът, който се съгласява със всичко, което му предложат на сцената. Нека посрещнем моят приятел Васил Бовянски.

Пробиване на дърво и метал
70.8 K
7:47

В това видео ще ви покажем кои свредла да използвате при пробиване на отвори в дърво и метал. Свредлата специално за дърво са по-специфични от тези за метал и дърво.
Освен правилното свредло, трябва да знаете и правилния начин и скорост за пробиване на дадения...

Инструменти с кабел или акумулаторни?
72.3 K
8:39

Когато времето е от съществено значение, свързан с кабел инструмент, позволява на потребителя да продължи работата си, без да се нуждае от почивка.
Безжичните акумулаторни електроинструменти от своя страна са чудесна опция, тъй като позволяват максимална свобода по...