Електрическа инсталация със Светлозар Петров - Заро
17.5 K
23:57

Ето ни отново в работилницата, но вече сме се подготвили за нашата работа днес с необходимите електроинструменти на Книпекс.
Днес ще направим едно мини ел табло и мини електроинсталация с контакт, ключ и крушка. То истинската електро инсталация какво е - много...

Видове хартиени лепенки
80.8 K
3:33

Сега съм подготвил малко информация за хартиените ленти. Те са се превърнали в нещо, което човек винаги  трябва да има под ръка. Използваме ги за какво ли не. В повечето случаи, просто купуваме някаква хартиена лепенка без много да се замисляме. Но ако знаем повече за...

Tвърдосплавни свредла - какво трябва да знаем
79.8 K
11:40

Какви видове твърдосплавни свредла има и какво ги отличава от останалите? Как да ги използваме и как да различим качествено от некачествено свредло?

Стопяеми лепила и пистолети
82.4 K
14:06

Как се използват стопяемите лепила и пистолети? Топлото лепене има много предимства, от които най-голямото е бързината. Със стопяемо лепило се лепят различни материали за много кратко време. Съществуват различни стопяеми патрони за различни приложения. Добрите пистолети за...

Инструменти HITACHI - HiKOKI
75.3 K
8:46

Инж. Стефан Стефанов, мениджър продажби в Ташев-Галвинг, ще ни разкаже за електрическите инструменти с марката HITACHI, чието ново име е HiKOKI. 
Hitachi Koki произвежда много видове инструменти, включително резачки, тренировки, дървообработващи...

Боркорони за пробиване на плочки
88.7 K
4:24

При по-малки отвори, могат да се използва малки боркорни или свредла за пробиване на плочки. Когато размерите на отворите са по-големи се използват по-големи боркорони за пробиване на плочките.

Безчеткови инструменти - какви предимства имат?
73.8 K
12:06

Безчетковите инструменти имат много предимства. Безчековите инструменти има с кабел и батерия, но приложението им е по-различно и имат малко по-различен принцип на работа и управление.
В това видео ще разбере с какво безчетковия винтоверт, перфоратор, ъглошлайф или...

Инструменти с кабел или акумулаторни?
72.3 K
8:39

Когато времето е от съществено значение, свързан с кабел инструмент, позволява на потребителя да продължи работата си, без да се нуждае от почивка.
Безжичните акумулаторни електроинструменти от своя страна са чудесна опция, тъй като позволяват максимална свобода по...