Как се прави нож с Огнян Цонков
37.9 K
22:43

Мислих, мислих и реших - ще му подаря нож. Казват, че нож не се подарява на приятел, защото острието ще разреже добрите отношения.  Друго поверие казва, че подарявайки нож все едно подаряваш смърт, тъй като в древността ножът или мечът са били най-смъртоносните оръжия....

Водеща шина за циркуляр
51.9 K
1:56

Ето например шината за циркуляр става само за циркуляр, но затова пък с нея могат да се режат много тънки и прави, без никакви изкривявания ивици от дъски или друг материал, които по друг начин почти е невъзможно да се изрежат, защото в края винаги те се изкривяват.

Безчеткови инструменти - какви предимства имат?
73.8 K
12:06

Безчетковите инструменти имат много предимства. Безчековите инструменти има с кабел и батерия, но приложението им е по-различно и имат малко по-различен принцип на работа и управление.
В това видео ще разбере с какво безчетковия винтоверт, перфоратор, ъглошлайф или...

Хаспел за керемиди
26.4 K
13:16

Кой е най-лесният начин да качим керемидите и други строителни материали до покрива? Ами с хаспел разбира се! Хаспелите доставят керемидите до различни височини - 6м, 8м, 10м.

Акумулаторна косачка, тример и въздухонадувка Makita
49.7 K
11:05

Ако го водехме този разговор преди 10 години, нямаше да има никакви спорове кое е по-добро. Бензиновите косачки осигуряваха мощност,за която електрическите  не можеха въобще да си помислят.
Днес обаче положението е мнооого по-различно. Не само електрическите, но...

Отсичане на боя - трикове и съвети
121.5 K
4:58

А сега няколко думи за отсичането, защото ако не е добре отсечено цялото боядиване отива по дяволите.  Отсичаме между два цвята боя – обикновено меду тавана и стените или пък при смяна на цвят на две съседни стени.
В повечето случаи отсичането се...

Помпа с дробилка за мръсна вода
25 K
10:38

В сайта на Грундфос разгледах помпите с дробилки.То помпи много, но за мръсните води както казахме, трябва помпа с дробилка.
Моят приятел Жоро, който е експерт в помпите, ме беше посъветвал да си взема помпа Unilift APG. 
Написах АPG и веднага ми излезе...

Поставка за обувки с Божидар Георгиев - Бобо
15.2 K
23:47

Защо казах, че ще бъде танцувално, ще разберете малко по-късно. А днешната задача е свързана с обработка на дърво. Затова ще ни трябват инструменти. 
Когато сте решили да направите малки подобрения в обзавеждането на дома или работилницата, е важно да...