Рамка за снимки с Васил Бовянски
38.3 K
14:05

Да поканим вече  нашия гост - един човек, който сте виждали и преди в нашите предавания. Човекът, за когото импровизацията е начин на живот, артистът, който се съгласява със всичко, което му предложат на сцената. Нека посрещнем моят приятел Васил Бовянски.

Wago клеми или спайки?
47.8 K
3:20

За инсталацията на моята къща се заредих с Ваго клеми от прозрачните, серия 221. Взел съм такива, за сечение до 4 квадрата и такива до 6 квадрата, и още едни, които ще ви покажа след малко. Инструменти, двойки, тройки, петици и различни адаптери към тях. Всичко, което ще ми...

Пособия за редене на паркет
52.5 K
1:19

Сигурен съм, че много от вас са склонни да наредят сами ламинирания паркет  в стаята и хола. На пръв поглед всичко изглежда доста лесно. Сглобките при тези паркети позволяват лесното редене на паркетините. Но трудното идва при достигане на ъглите в стаите или до тръби,...

Бетонови настилки за двора Semmelrock
52.7 K
11:51

Реших, че настилката двора ще е от бетонови павета и плочи Semmelrock. После ще ви кажа каква е разликата между паве и плоча.
Първо - бетоновите настилки се правят от естествени материали - цимент, пясък и разни други. 
Второ - има голямо разнообразие от...

Редене на павета и подготовка на основата
25 K
11:38

В едно от предишните предавания ви разказах как избирах плочи за пътеките в двора. Обещах ви да обърнa внимание и на това как се подготвя основата за качествено полагане на настилки според Винербергер.
Защото изборът и реденето на настилката е само черешката на...

Вградено огледало на едно ниво с плочките
74.6 K
3:06

Ще ви покажа как да залепите огледало, което е вградено и в една равнина с плочките.
Плочкаджията е налепил плочките и е оставил място за огледалото. Отдолу трябва да се вижда положената хидроизолация.  Размерът на огледалото се взима след като са залепени...

Видове бъркалки за строителни смеси
95.3 K
7:53

Изборът на правилната бъркалка за различните смеси осигурява по-кратко време за разбъркване, смес без бучки и по-лесна работа на майстора.

Целта на смесването е да се получи напълно еднородна смес по най-лесния и най-бърз начин. Но различните смеси – сухи...

Безчеткови инструменти - какви предимства имат?
73.8 K
12:06

Безчетковите инструменти имат много предимства. Безчековите инструменти има с кабел и батерия, но приложението им е по-различно и имат малко по-различен принцип на работа и управление.
В това видео ще разбере с какво безчетковия винтоверт, перфоратор, ъглошлайф или...