Пробиване на дърво и метал
70.8 K
7:47

В това видео ще ви покажем кои свредла да използвате при пробиване на отвори в дърво и метал. Свредлата специално за дърво са по-специфични от тези за метал и дърво.
Освен правилното свредло, трябва да знаете и правилния начин и скорост за пробиване на дадения...

Битове и накрайници - какво трябва да знаем?
69 K
12:15

Големите комплекти с накрайници са винаги добра идея, особено за хоум геймърите. Важното е да следите за износване. Ако някой  бит се износи, това означава, че го ползва много по-често от останалите. Вземете си висок клас накрайник от същия вид и размер и го подменете,...

Как се работи с прободен трион (зеге)
77.8 K
12:20

Прободните триони, често наричани зеге, обаче са най-универсалният вид триони. С прободният трион се реже с голяма точност както по права, така и по крива линия.  
За по-сериозна работа ще ви трябва и по-мощен трион. При работа с прободния трион, от съществено...

Рязане с циркуляр, лепене плочки с нивелираща система
84.9 K
22:57
Предаване 6 / 2020

В това предаване ще режем с циркуляр. Ще ви покажем как да използвате и различни принадлежности към циркуляра, които много улесняват рязането - водеща шина и работна маса.
След това ще лепим плочки с готово пастообразно лепило и нивелираща система на Rubi.

Бъркалки и миксери Collomix
76 K
11:37

Използването правилните миксери и бъркалки са от изключително значение за качественото разбъркване на строителни смеси. Всяка строителна смес има бъркалка, която е най-подходяща за нейното разбъркване.
Станционарните миксери Collomix улесняват и ускоряват работата на...

Как се работи със саблен трион
86.1 K
11:13

Ще говорим за сабления трион. Какви ножове има и какво трябва да знаем при работата ни със саблен трион? Този инструмент има изключително разнообразни приложения. От рязането на клони в градината до рязане на метал в работилницита.
Може да замести ръчната ножовка,...

Монтаж на сифон
91.5 K
9:15

Независимо какъв сифон сте избрали – дизайнерски или по-обикновен, има два размера, които трябва да бъдат съобразени с вашата мивка – размерът на канализационната тръба, който обикновено е ф50 и размерът за решетката на мивката. 
Чудя се какво може...

Видове твърдосплавни свредла, монтаж на ламинат с лостова ножица, рязане на первази с шаблон
82.1 K
23:42
Предаване 2 / 2020

Днес нашата основна тема е свързана с твърдосплавните свредла. В по-голямата си част твърдосплавните свредла за пробиване на тухли и бетон са с SDS захват и се използват с перфоратор.
След това ще монтираме ламинирания паркет с помощта на лостова ножица за ламинат на...