Как да изберем мазилка за нашата къща?
51.1 K
7:47

На пазара се предлагат множество мазилки с различни и често неразбираеми обяснения за техния състав. Голяма част от производителите насочват вниманието към състава на мазилката. Това води до объркване и неразбиране на това, какво точно е приложението на тези мазилки. Много...

Видове накрайници и битове, изграждане на вентилиран покрив
73.9 K
23:36
Предаване 9 / 2020

Днес ще говорим за нещо дребно, но изключително важно, което свързва всички тях. Всички тези инструменти разчитат на правилния накрайник, който да предаде въртящия момент на машината към съответния винт или болт. 
Дори някои отвертки са направени за работа с...

Видове перфоратори - как да изберем, монтиране на стойка за телевизор
86.2 K
23:31
Предаване 1 / 2020

Днес думата ни е за перфораторите – кога, как и защо се използват тези чудесни машини, които вършат много и разнообразна работа. Но важно е да използваш правилната машина – иначе се хвърлят излишни усилия. Перфораторите могат да бъдат с кабел или безжични, с...

Работа с оберфреза и етажерка за ключове
77.6 K
23:58
Предаване 10 / 2020

Ще разгледаме отблизо оберфрезата, един инструмент, за работата с който, ви трябват търпение, прецизност, креативност и разбира се желание за постигане на съвършенство. Нищо, че никога няма да го постигнете.
След това в рубриката ни Бърз Проект ще направим етажерка...

Пробиване на тухли и бетон
81.1 K
6:32

За пробиването на тухли и бетон ви трябва инструмент с ударна функция. Най-добре перфоратор с SDS захват. SDS захватът е специализиран за ударно пробиване и позволява движение на свредлото напред-назад.
За пробиването на отвори в зидарии и бетон свредлата вече са с...

Изработка на люлка
69.8 K
8:03

Ще изработим люлка, която се закача с въжета на някой клон на дърво или греда на навеса. Габриел ще помага, за да сме сигурни, че ще се получи проекта.

Пистолети за горещ въздух
80.9 K
12:22

Какви видове пистолети за горещ въздух има? Какви са най-честите им приложения? Приставки и аксесоари за пистолети за горещ въздух.

Определяне на нивото при ремонт на апартамент
80.7 K
2:04

Един метър от готов под - едно от най-важните понятия при ремонт на апартамент. По всяко време на ремонта трябва да имате ясна представа къде се намира вашето ниво <<един метър готов под>> във всяка стая. Ще ви покажа как след основния ремонт...