Монтаж на стойка за телевизор без прах
28 K
11:25

Аз пък онзи ден бях на гости на тъщата. 
Купила си нов телевизор и ме помоли да го закача на стената в трапезарията над шкафа. Купила си и стойка, така че аз веднага се захванах.
Въоръжен с подходящи свредла един винтоверт също ще се справи с пробиването...

Тапети по поръчка
38.1 K
7:22

Когато стане дума за основен ремонт все се сещам за ремонтите едно време. Едно време, ама то хич не беше отдавна. Много беше на мода да се сменят тапетите. Едно мокрене с дърпане падаше, за да се свалят старите хартиени тапети, едно чегъртане по стените.
Днес...

Работна маса за оберфреза и циркуляр Wolfcraft
54.7 K
3:07

На тази многофунционална маса на Wolfcraft ще монтирам първо циркуляра. Разполагането на инструмента от долната страна дава възможност за контролиране на детайла с две ръце. 

Как да изберем мазилка за нашата къща?
51.1 K
7:47

На пазара се предлагат множество мазилки с различни и често неразбираеми обяснения за техния състав. Голяма част от производителите насочват вниманието към състава на мазилката. Това води до объркване и неразбиране на това, какво точно е приложението на тези мазилки. Много...

Водопровод с прес фитинги с Николай Марков
42.3 K
13:32

Много ми се иска да ви споделя някои тънкости от работата с гъвкави тръби. Но те тънкостите се учат с работа. Аз колко водопровода с прес фитинги да съм направил?
Виж Ники, Ники е друга работа. Колко километра тръби са минали през ръцете му. Не знам. Но дали той...

Дренажни помпи - как се използват?
37.7 K
8:24

Отдавна ми се иска да отворя тема в предаването за помпите. Тази тема е доста обширна, но се надявам да ви бъде интересно. По света са познати над 3000 вида помпи - сондажни, хидрофорни, моторни, електрически, вибрационни, потопяеми, дренажни. Естествено в едно предаване не...

Жираф за шлайфане
49.2 K
2:32

На тази мостра имаме имаме шпакловани фуги и рапидки, но както ви казах по-рано. По-важно е, не как ще шпакловаш, а как ще го изшкуриш. И на най-добрите картонаджии им призлява като дойде този момент. Шкурки, прахоляци, търкане… Аз обаче съм хитър и съм се подготвил...

Как се прави обшивка на комин?
74.6 K
8:58

Ще ви покажем правилния начин за правене на обшивка на комин по система на Tondach, която сигурно да защитава от проникването на вода. Преди реденето на керемидите се изгражда двойната скара, която позволява циркулацията на въздух под керемидите.