Монтаж на ламиниран паркет
75.9 K
7:09

Как се монтира ламиниран паркет? Ще ви покажем различни пособия и инструменти за мерене и рязане на ламиниран паркет, който значително улесняват работата.
Ще монтираме ламинирания паркет без прах, като използваме ножица за рязане на ламинат.

Къщичка за птици с Божидар Емануилов
43.4 K
13:10

Днес на гости ни е един човек виновник за много благотворителни и доброволчески инициативи в централната част на София и не само. Основател на фондацията с нестопанска цел За Оборище и учредител на Фондация КОРЕН. Днес на гости ни е Божидар Емануилов! Преди известно време в...

Как се прави обшивка на комин?
74.6 K
8:58

Ще ви покажем правилния начин за правене на обшивка на комин по система на Tondach, която сигурно да защитава от проникването на вода. Преди реденето на керемидите се изгражда двойната скара, която позволява циркулацията на въздух под керемидите.

Двукомпонентно бързо лепило
49.4 K
5:36

Аз лично харесвам двукомпонентните продукти, защото имаш известен контрол при работа с тях. Ти решаваш кога да започне процеса на втвърдяване или на взаимодействие между двата компонента - имаш време да помислиш, да провериш, да тестваш. Е виж, като се задействат...

Как да поддържаме перфоратора си?
76 K
4:24

Николай от сервиза на Ташев-Галвинг ще ни разкаже как правилно да експлоатираме нашите инструменти и по специално перфоратора.
Какво го поврежда и какви са най-честите грешки при употребата му?

Шлайфани тухли с лепене, отбелязване и пробиване на отвори в плочки и гипскартон
91.1 K
22:29
Предаване 18 / 2020

В предаването днес ще ви покажем начина на зидане новите шлайфани тухли Porotherm Profi, който се лепят с полиуретаново лепило.
После ще видите различни начини за отбелязване на отвори в плочки и гипскартон с пособията на Kapro.

Бетонови настилки за двора Semmelrock
52.7 K
11:51

Реших, че настилката двора ще е от бетонови павета и плочи Semmelrock. После ще ви кажа каква е разликата между паве и плоча.
Първо - бетоновите настилки се правят от естествени материали - цимент, пясък и разни други. 
Второ - има голямо разнообразие от...

Видове триони, сервиз на режещи инструменти, изработка на люлка
86.7 K
23:43
Предаване 12 / 2020

Стигне ли се до рязане на дървесина в съзнанието ни веднага изниква на преден план понятието – трион. Ще ви покажем различните видове триони и правилния начин на използването им.
Ще влезем в сервиза на Ташев-Галвинг, за да разберем как да поддържаме и да...