Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Грил

5
гласа
Грилът се предлага в най-различни варианти. От решаващо значение за правилния избор е колко често ще правите грил и за колко гости, дали Вашият грил да бъде подвижен или не, дали ще работи с дървени въглища, газ или електричество и какви средства искате да инвестирате.
Грил-1 Грил-2

Грил на дървени въглища
предлага се в различни размери и форми, от съвсем обикновен кръгъл грил с малка повърхност за печене, през колички за барбекю, до такива с кръгла форма и капак, които наподобяват печка.


Дървени въглища
Те също биват най-разнообразни по форма и качество. Особено подходящи за по-големи парчета са брикетите от дървени въглища, тъй като те създават дълготрайна и равномерна жар.


Винаги изчаквайте докато по дървените въглища не се виждат никакви пламъци преди да сложите това, което ще печете. Така ще избегнете изгарянето на месото, което е вредно за здравето.

Безопасност:
Обърнете внимание на това, грилът да е стабилен.
Винаги го поставяйте на открито и никога под навеси или подобни.
За запалването използвайте само определените за целта средства и никога спирт, защото това може да доведе до експлозия.
Внимавайте децата Ви да са на достатъчно разстояние от горещия грил.
Поставете кофа с вода близо до грила.

Грил на газ
Много улеснява печенето, защото се нагорещява до постоянна температура и не отделя миризми и пушек. Подобен е ефектът при гриловете с вулканични камъни, защото и те в продължение на часове отделят постоянна температура.

източник baumax.bg

Категория Категория: Мебели и обзавеждане

Категория Тагове: мебели, обзявеждане, градина, грил,

0 Коментара

Добави коментар

друга картинка

antibot