Как да скрием грозните тръби от парното, тънкости при боядисването
72.5 K
23:11
Предаване 3 / 2021

Ще ви покажем как бързо и лесно да скриете грозните тръби от парното или друго нещо, което ви дразни и не искате да ви се набива в очи всеки ден. Лепиш газобетона, върху него гипскартон и си готов за 2 часа с целия ремонт.
После ще си говорим и за боядисването - как...

Какво са MultiVolt инструменти и батерии?
72.4 K
2:11

Това, което издига литиево йонните батерии още едно ниво нагоре е системата MultiVolt. Как работи тя?

Дренажни помпи - как се използват?
37.7 K
8:24

Отдавна ми се иска да отворя тема в предаването за помпите. Тази тема е доста обширна, но се надявам да ви бъде интересно. По света са познати над 3000 вида помпи - сондажни, хидрофорни, моторни, електрически, вибрационни, потопяеми, дренажни. Естествено в едно предаване не...

Зареждане на акумулатор, стойка за стегите и чираците Wolfcraft
71.3 K
23:47
Предаване 1 / 2021

Днес ще отворим темата за това, как се зареждат акумулатори и защо правилното зарядно може да промени тенденцията на всеки 2 години да купуваме нов акумулатор. 
А след това съм решил да направя някои подобрения в работилницата. Ще направя специална стойка за...

Боядисване с дългокосместо мече върху лоша шпакловка
81 K
2:42

Сега ще изберем подходящ дългокосмест валяк и ще ви покажем един трик при боядиването или как бояджията ще изправи стената. Ще прикрием, че шпакловчикът си е оставил ръцете само с правилния избор на мече.
Боядисването не е за подценяваме, но и днес най-много хора се...

Как да поддържаме перфоратора си?
76 K
4:24

Николай от сервиза на Ташев-Галвинг ще ни разкаже как правилно да експлоатираме нашите инструменти и по специално перфоратора.
Какво го поврежда и какви са най-честите грешки при употребата му?

Химически анкер в бетон
81.8 K
3:27

Химическият анкер е най-сигурният начин за закачане на товари в бетон. Химическият анкер, за разлика от дюбелите не упражнява натиск в стените на материала. Той се използва в комбинация с шпилки, кои с въртеливо движение с вкарват в сместа на химическия анкер. Важно е...

Дюбели на DuoPower на Fischer
45.4 K
7:57

Набелязал съм в сайта на Ташев-Галвинг 3 вида дюбели на Фишер. Универсалните DuoPower, DuoTec за кухини и DuoSeal за мокри помещения.
Отивам на щанда за крепежни елементи , за да ги видя на място. Взел съм 3 вида универсални дюбели. Да отиваме да видим как се...