Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

7 свежи нюанса за интериора

8
гласа
Ако обичате да декорирате дома си с елементи от природата, опитайте този лесен и ефектен проект. С негова помощ ще превърнете обикновените тенекиени кутии в истинско произведение на изкуството, създаващо усещането за връзка с природата. Целта е да замаскирате кутиите с дървесна кора, за да създадете илюзията, че сте поставили букетите с цветя в истинско брезово пънче.
7 свежи нюанса за интериора-1 7 свежи нюанса за интериора-2 7 свежи нюанса за интериора-3 7 свежи нюанса за интериора-4 7 свежи нюанса за интериора-5 7 свежи нюанса за интериора-6

Специалистката по интериорен дизайн Елизабет Мейхю е избрала 7 свежи и модерни нюанса, които ще улеснят Вашия избор за нов цвят на интериора. Те са идеален начин да освежите дома си и да акцентирате върху отделни части от него. Конкретните нюанси са подбрани от каталога на световноизвестната марка бои Benjamin Moore.

1. Наситено червено

Червеното създава силен акцент, особено ако се съчетае с няколко пастелни нюанса. Този цвят е идеално решение за трапезарията и всекидневната.


2. Пастелно зелено

Светлият землист оттенък, напомнящ сърцевината на зелен лимон, е чудесен избор за неутралния интериор в кухнята или банята.


3. Шоколадово кафяво

Топъл и наситен нюанс, подходящ за отделни акценти в интериора. Той изглежда особено добре в трапезарията, всекидневната, детската стая и спалнята.


4. Бананово жълто

Мек и приятен за окото нюанс на жълтото, който е по-скоро с подтон на охра и крем. Нюансът е пастелен и същевременно топъл, затова е подходящ за помещения и коридори, в които няма достатъчно светлина.


5. Сиво-бежово

Нюанс, намиращ се между сивото и бежовото, който се съчетава добре с голяма част от по-наситените и ярки цветове заради своята неутралност.


6. Светлосиво


Класически нюанс на сивото, който се съчетава добре с по-наситени цветове, както и с аксесоари в сребристо. Той е добро решение за спалнята или като цвят, "преминаващ" през интериора на целия дом.

7. Светлосиньо

С цвят, напомнящ на ярката черупка на яйца от червеношийка, който се съчетава чудесно с по-тъмните и наситени нюанси на синьото, както и със сивите тонове. Много подходящ е за интериора във всекидневната, спалнята и детската стая.

източник comfort.bg

Категория Категория: Дизайн и декорация

Категория Тагове: боя, боядисване, цветове, стени, дизайн, декорация,

0 Коментара

Добави коментар

друга картинка

antibot