VideoBrain.TV - Гледай нещо умно!
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Открийте света на знанието и развлечението без реклами. Вашата платформа за интересно, обучително и любознателно видео съдържание!
VideoBrain.TV
Tвърдосплавни свредла - какво трябва да знаем
79.8 K
11:40

Какви видове твърдосплавни свредла има и какво ги отличава от останалите? Как да ги използваме и как да различим качествено от некачествено свредло?

Монтаж на ламиниран паркет
75.9 K
7:09

Как се монтира ламиниран паркет? Ще ви покажем различни пособия и инструменти за мерене и рязане на ламиниран паркет, който значително улесняват работата.
Ще монтираме ламинирания паркет без прах, като използваме ножица за рязане на ламинат.

Лепене на огледало върху плочките
91.2 K
3:06

Ще ви покажа как да залепите огледало върху плочките. Ще ви трябва неутрален силикон за лепене на огледала и двойнозалеваща лепенка. След залепването, огледалото няма нужда от допълнително укрепване.
Лепенето на огледало може да се приложи и на други места, стига...

Работа с оберфреза и етажерка за ключове
77.6 K
23:58
Предаване 10 / 2020

Ще разгледаме отблизо оберфрезата, един инструмент, за работата с който, ви трябват търпение, прецизност, креативност и разбира се желание за постигане на съвършенство. Нищо, че никога няма да го постигнете.
След това в рубриката ни Бърз Проект ще направим етажерка...

Приставки, шаблони и стойки за по-лесна работа
82 K
22:51
Предаване 15 / 2020

Ще ви покажем различни приставки и шаблони, които значително улесняват работата при рязане и пробиване. Ще видите използване на многофункционалната маса на Wolfcraft с различни инструменти - оберфреза, циркуляр, прободен трион. Ще режем с циркуляра с водещата шина на...

Оберфреза
73.7 K
8:01

Безопасността при работа с оберфрезата е на първо място. 
Фрезерът се върти със скорост между 8 000 и 20 000 оборота в минута. При неправилно рязане, откатът и липсата на контрол  биха могли да причинят нежелани последствия. Затова детайлът трябва да е...

Дюбели на DuoPower на Fischer
45.4 K
7:57

Набелязал съм в сайта на Ташев-Галвинг 3 вида дюбели на Фишер. Универсалните DuoPower, DuoTec за кухини и DuoSeal за мокри помещения.
Отивам на щанда за крепежни елементи , за да ги видя на място. Взел съм 3 вида универсални дюбели. Да отиваме да видим как се...