Боядисване с дългокосместо мече върху лоша шпакловка
81 K
2:42

Сега ще изберем подходящ дългокосмест валяк и ще ви покажем един трик при боядиването или как бояджията ще изправи стената. Ще прикрием, че шпакловчикът си е оставил ръцете само с правилния избор на мече.
Боядисването не е за подценяваме, но и днес най-много хора се...

Бутилка в клетка за подарък, косачка робот
65.1 K
23:45
Предаване 16 / 2021

Заслужава си да гледате и този епизод на предаването, защото ще видите как моят приятел, вие знаете кой, отказва алкохола. Както е казал народът – покритото мляко котки не го лочат.
След това бавно но славно роботите ще превземат и градината. 
...

Работа с оберфреза и етажерка за ключове
77.6 K
23:58
Предаване 10 / 2020

Ще разгледаме отблизо оберфрезата, един инструмент, за работата с който, ви трябват търпение, прецизност, креативност и разбира се желание за постигане на съвършенство. Нищо, че никога няма да го постигнете.
След това в рубриката ни Бърз Проект ще направим етажерка...

Wago клеми или спайки?
47.8 K
3:20

За инсталацията на моята къща се заредих с Ваго клеми от прозрачните, серия 221. Взел съм такива, за сечение до 4 квадрата и такива до 6 квадрата, и още едни, които ще ви покажа след малко. Инструменти, двойки, тройки, петици и различни адаптери към тях. Всичко, което ще ми...

Инструменти за домашния майстор
35.9 K
9:07

То ръчните инструменти са като дюбелите. Трябва да имаш от всички, че да си сигурен, че ще свършиш работата. Днес ние работихме с ръчните инструменти Топмастер Профешънал.
знам това закон на Мърфи ли е, какво е…. Но винаги така се получава. Затова взимам,...

Ръчни инструменти за гипскартон
46.6 K
8:47

Гипсокартонът, с всички свои разновидности, е наистина универсален материал и може да се използва в толкова много ситуации. Дали ще правите предстенна обшивка, за да се възползвате от възможността да сложите и топлоизолационен материал, или да изградите стената пред...

Машини за шлайфане, лепене на меки настилки, разлепване на настилки с пистолет за горещ въздух
74.9 K
23:35
Предаване 8 / 2020

Днес в предаването ще разгледаме различните машини за шлайфане и видовете шкурки към тях. Ще ви покажем как се лепят и разкрояват меки настилки с готово лепило и после как се разлепят с пистолет за горещ въздух.

Маркучи, бързи връзки и аксесоари за поливане на Gardena
45.4 K
9:34

Дойде вече лято и някак си човек се настройва по-лежерно. На вас не ви липсват моментите на раздумка със съседите, когато някой отвори капака на автомобила..
Разговорите се за ремъци,  накладки…
Пък после вземете една кофа и измиете колата и тя...