Алуминиева ревизия за баня
43 K
6:11

Важно е ревизията за баня да отговаря на начина на използване на това, което се крие зад нея.
За водомерите и крановете в банята е необходима достатъчно голяма ревизия, която да осигури удобна работа, бърз достъп и да елегантно да се впише в дизайнерската...

Електрическа инсталация със Светлозар Петров - Заро
17.5 K
23:57

Ето ни отново в работилницата, но вече сме се подготвили за нашата работа днес с необходимите електроинструменти на Книпекс.
Днес ще направим едно мини ел табло и мини електроинсталация с контакт, ключ и крушка. То истинската електро инсталация какво е - много...

Инструменти за автомобила
36 K
10:23

Спомняте ли си едно време как неделя беше ден за колата. Ми те старите съветски автомобили искаха постоянна занимавка и фина настройка.
Едно време си беше голям кеф. Да слезеш пред блока, да разхвърляш инструментите в радиус 10 метра, да свалиш гумата. И така...

Как да скрием грозните тръби от парното, тънкости при боядисването
72.5 K
23:11
Предаване 3 / 2021

Ще ви покажем как бързо и лесно да скриете грозните тръби от парното или друго нещо, което ви дразни и не искате да ви се набива в очи всеки ден. Лепиш газобетона, върху него гипскартон и си готов за 2 часа с целия ремонт.
После ще си говорим и за боядисването - как...

Бетонови настилки за двора Semmelrock
52.7 K
11:51

Реших, че настилката двора ще е от бетонови павета и плочи Semmelrock. После ще ви кажа каква е разликата между паве и плоча.
Първо - бетоновите настилки се правят от естествени материали - цимент, пясък и разни други. 
Второ - има голямо разнообразие от...

Видове твърдосплавни свредла, монтаж на ламинат с лостова ножица, рязане на первази с шаблон
82.1 K
23:42
Предаване 2 / 2020

Днес нашата основна тема е свързана с твърдосплавните свредла. В по-голямата си част твърдосплавните свредла за пробиване на тухли и бетон са с SDS захват и се използват с перфоратор.
След това ще монтираме ламинирания паркет с помощта на лостова ножица за ламинат на...

Монтаж на смесител
116.7 K
4:35

И като сме я подхванали тази мивка да монтираме и смесителя. Първо ще ви покажа разликата при монтаж на смесител с обикновено фиксиране отдолу под мивката и такъв с така нареченото EasyFix или лесно монтиране. Лесно лесно, колко да е лесно? Гледайте.
 

Лепене на плочки с нивелираща система
83.1 K
3:25

За да залепим плочки абсолютно равно, ще използваме система за нивелиране на плочките на Rubi. Системите за нивелиране на плочки се използват все по-често, тъй като плочите стават все по големи. Плочи с размери 20х120, 60х120см, вече са нещо стандартно и не стряскат...