Хаспел за керемиди
26.4 K
13:16

Кой е най-лесният начин да качим керемидите и други строителни материали до покрива? Ами с хаспел разбира се! Хаспелите доставят керемидите до различни височини - 6м, 8м, 10м.

Пробиване на дърво и метал
70.8 K
7:47

В това видео ще ви покажем кои свредла да използвате при пробиване на отвори в дърво и метал. Свредлата специално за дърво са по-специфични от тези за метал и дърво.
Освен правилното свредло, трябва да знаете и правилния начин и скорост за пробиване на дадения...

Овощарски и лозарски ножици, диамантени дискове за рязане и шлайфане
63.6 K
23:33
Предаване 13 / 2021

Днес в предаването ще видите – как да изберем подходящата овощарска ножица за подрязването на клоните в градината – гюлотина или байпас? Каква е разликата – ще разберете в предаването.
Дискове за рязане на керамични плочки, порцелан и камък –...

Изработка на футболна врата с Предраг Пажин
22.9 K
23:52

Знаете ли какъв е размерът на футболната врата? Питам, защото всички българи сме много вещи по всички футболни въпроси и надали някой ще се затрудни да отговори на този въпрос. Пък и днес ще бъдем на футболна тема.
Преди предаването се хванахме на бас с моя гост,...

Работна маса за оберфреза и циркуляр Wolfcraft
54.7 K
3:07

На тази многофунционална маса на Wolfcraft ще монтирам първо циркуляра. Разполагането на инструмента от долната страна дава възможност за контролиране на детайла с две ръце. 

Акумулаторни верижни триони Makita
50.6 K
8:56

Подрязването на клоните и поддръжката на храстите в двора може да се превърне в удоволствие. Днес съм тук, за да разгледам акумулаторните инструменти за рязане на клони.

Гледах в сайта на Ташев Галвинг няколко модела акумулаторни триони на Макита.
Ще отида...

Видове хартиени лепенки
80.8 K
3:33

Сега съм подготвил малко информация за хартиените ленти. Те са се превърнали в нещо, което човек винаги  трябва да има под ръка. Използваме ги за какво ли не. В повечето случаи, просто купуваме някаква хартиена лепенка без много да се замисляме. Но ако знаем повече за...

Лепене на огледало върху плочките
91.2 K
3:06

Ще ви покажа как да залепите огледало върху плочките. Ще ви трябва неутрален силикон за лепене на огледала и двойнозалеваща лепенка. След залепването, огледалото няма нужда от допълнително укрепване.
Лепенето на огледало може да се приложи и на други места, стига...