Многофункционална работна маса
87.3 K
2:47

Към алуминиевия плот на многофункционалната маса могат да се монтират различни инструменти – прободен трион, оберфреза и разбира се ръчен циркуляр. 
Работната маса ни позволява да направляваме дейтала с две ръце докато работим и да го плъзкаме по...

Лепене с екологично лепило
40.3 K
9:02

Затова днес ще лепим с лепило, което е произведено от рециклирани суровини - Тирекс Грийн  на Судал.
Чувам вече някой да казва - на кого му пука дали е рециклирано или не.
Както казах - не бързайте - ще вървим напред с малки крачки.

Предстенна обшивка с инструментите на Bosch
48 K
11

Сигурен съм, че много хора ще се пробват да си направят една предстенка. Не е много сложно. Но знаете ли, без подходящи инструменти - по-добре не се захващайте. Ще ви се скъсат нервите.
Днес съм в магазина на Ташев Галвинг и ще взема няколко инструмента за работа с...

Лост за набиране, облагородяване на терасата
70.6 K
23:34
Предаване 5 / 2021

Намислил съм да ви покажа как да си направите лост за набирания и как да го закачите в коридора над вратата. Така ще можете сутрин да правите по-няколко набирания на път за банята. Няма да се налага да слизате до лоста в градинката, дето едно време бабите ни си тупаха...

Какво са голямоформатни керемиди?
26.4 K
8:45

За модерен цвят днес говорим, когато е цветът е антрацит. Това го запомних от един архитект, с когото обсъждахме последните тенденции при изграждането на покрив миналата седмица.
Има няколко модела с цвят антрацит, но на мен ми хвана окото новият модел Континентал...

Компютърджия в работилницата с Константин Кънев (NoThx)
37.1 K
12:52

Знаете, че аз често обичам да се шегувам с днешната младеж и особено с компютърджиите. С напредъка на техниката , все повече неща се правят пред екран, седнали на стол и то в най-добрия случай. Понякога легнали на диван. Пред екран работят, пред екран почиват, пред екран се...

Лепене на плочки с нивелираща система
83.1 K
3:25

За да залепим плочки абсолютно равно, ще използваме система за нивелиране на плочките на Rubi. Системите за нивелиране на плочки се използват все по-често, тъй като плочите стават все по големи. Плочи с размери 20х120, 60х120см, вече са нещо стандартно и не стряскат...

Потапящ циркуляр HITACHI
78.6 K
2:19

Първо, с потапящия се циркуляр, който взехме под наем от Ташев Галвинг, ще скроим детайлите за краката на малката масичка.
Циркулярът е машина, с която се реже основно дървесен материал. Пернишките винкели се режат с друг инструмент, не с циркуляр.