Бъркалки и миксери Collomix
76 K
11:37

Използването правилните миксери и бъркалки са от изключително значение за качественото разбъркване на строителни смеси. Всяка строителна смес има бъркалка, която е най-подходяща за нейното разбъркване.
Станционарните миксери Collomix улесняват и ускоряват работата на...

Ръчна и пистолетна полуретанова пяна, избор на правилната мазилка за нашата къща
84.4 K
23:33
Предаване 16 / 2020

В днешното предаване ще разгледаме как се работи с чук и различни трикове с този инструмент. Ще ви покажем 2 вида полиуретанова пяна на Soudal - за лепене и за уплътняване, в 2 вида опаковки - ръчна и пистолетна.
След това ще говорим за правилния избор на мазилка на...

Как се прави обшивка на комин?
74.6 K
8:58

Ще ви покажем правилния начин за правене на обшивка на комин по система на Tondach, която сигурно да защитава от проникването на вода. Преди реденето на керемидите се изгражда двойната скара, която позволява циркулацията на въздух под керемидите.

Wago клеми или спайки?
47.8 K
3:20

За инсталацията на моята къща се заредих с Ваго клеми от прозрачните, серия 221. Взел съм такива, за сечение до 4 квадрата и такива до 6 квадрата, и още едни, които ще ви покажа след малко. Инструменти, двойки, тройки, петици и различни адаптери към тях. Всичко, което ще ми...

Бутилка в клетка за подарък, косачка робот
65.1 K
23:45
Предаване 16 / 2021

Заслужава си да гледате и този епизод на предаването, защото ще видите как моят приятел, вие знаете кой, отказва алкохола. Както е казал народът – покритото мляко котки не го лочат.
След това бавно но славно роботите ще превземат и градината. 
...

Рязане на плочки - различни начини
98.6 K
11:01

Рязането на плочки не е лесна работа. За да постигнете резулта, който искате трябва да използвате правилната машина и правилния начин на работа.
Нека да започнем ръчната машина за рязане на плочки. Ако плочките са с по-голям размер, трябва да съобразите размера на...

Машина за мокро рязане на плочки
85.9 K
5:17

Когато имаме нужда от прецизен сряз на плорките се използва машина с мокро рязане. При машината за рязане на плочки с мокро рязане се възползваме от предимствата на точнота рязане на диамантения диск, без да се задушаваме в праха, образуван от триенето му в...

Изработка на люлка
69.8 K
8:03

Ще изработим люлка, която се закача с въжета на някой клон на дърво или греда на навеса. Габриел ще помага, за да сме сигурни, че ще се получи проекта.