Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Поставяне на система click

7
гласа
На който лепенето му се струва прекалено сложно и трудоемко, може в днешно време да си избере между различни видове паркети и ламинати, които се свързват помежду си само с едно кликване.
Поставяне на система click-1

При поставяне на настилки с подобна система в кухни и много употребявани помещения се препоръчва и леко залепване на елементите с водоустойчиво лепило.

Започвайки в десния ъгъл на стаята, с нута към стената, се поставя първи ред и се фиксира с клин. (винаги оставяйте 10-15 мм фуга за разширяване)

Частите от първия ред се поставят с лицето нагоре с помощта на чук и трупче. Останалите елементи трябва да се поставят с разминаване между елементите от мин 40см. Около стените и отоплителните тела се препоръчва употребата на скоба за монтиране на последни панели, която се използва и за последния елемент от първи ред.

По нататъшното поставяне не се различава от системата нут-перо. Последния ред се подрязва по дължина, напасва се и се опъва с клин (взема се в предвид фуга за разширяване). Не забравяйте да отстраните клина.

източник baumax.bg

Категория Категория: Архитектурни решения

Категория Тагове: архитектурни решения, подови настилки,

0 Коментара

Добави коментар

друга картинка

antibot