Нивелираща система за плочки
39.9 K
9:51

През последните години много актуални станаха така наречените Нивелиращи системи за плочки. И това е така, защото с тяхната помощ всеки става майстор фаянсаджия. Плочките се подреждат равно, право, няма стърчащи краища, направо красота! Има всякакви системи, но преди малко...

Какво са голямоформатни керемиди?
26.4 K
8:45

За модерен цвят днес говорим, когато е цветът е антрацит. Това го запомних от един архитект, с когото обсъждахме последните тенденции при изграждането на покрив миналата седмица.
Има няколко модела с цвят антрацит, но на мен ми хвана окото новият модел Континентал...

Безчетков винтоверт (brushless)
75.5 K
1:30

Винтовертите са едни от най-използваните инструменти. С него можем да завиваме, развиваме, пробиваме, шлайфаме и извършваме какви ли не други дейности. Иновацията при винтовертите са безчетковите инструменти.
Безчетковите двигатели на инструментите ни дават по-дълъг...

Изработка на часовник с настолен акумулаторен циркуляр
67.5 K
23:53
Предаване 10 / 2021

Днес в предаването ще поставим на везните ръчния циркуляр и настолния циркуляр. Дали по-тежкият наистина ще наклони везните на своя страна, ще решите след като изгледате предаването.
А след рекламите ще направим елегантен стенен часовник с дървена рамка, която ще...

Монтаж на мивка
96.3 K
11:22

Да станат прави всички, които са се озовавали в следната ситуация – ремонтът на единствената баня в жилището е към своя край. Плочкаджията е залепил и последната плочка и си е тръгнал по живо по здраво.

Предстои да дойде монтажник, за да монтира...

Монтаж на врата
95.7 K
12:41

Ще монтираме вратата като използваме комплект за монтаж на врати на Wolfcraft.
Комплектът за монтаж на врата се състои от 2 вида стеги, които се захващат към касата и улесняват фиксирането и нивелирането на вратата.
След това се използва слабораздувна монтажна...

Машини за шлайфане
72.3 K
13:22

Шлайф машините са предназначени главно за почистване на повърхности, било то дървени или метални, преди да бъдат лакирани или боядисани.
Можем да обобщим, че най-производителната машина е лентовия шлайф. С него се работи бързо, но и по трудно в сравнение с вибро...

Масичка за лаптоп
87.1 K
9:55

Ще изработим практична масичка за лаптоп. За поставката за латоптоп ще ни трябва една по-широка дъска от масивна дървесина. Ще пробием отвори за охлаждане на компютъра и ще фрезоваме краищата на масичката, за да е по-удобна.
Ще направим и поставка за телефона.