Предимства на безчетковите инструменти
62.6 K
3:39

Ще посетим сервиза на Ташев-Галвинг, където ще говорим с Николай Плугаров. Ще получим ценна информация за предимствата на безчетковите интрументи от първа ръка.

Лепило спрей
52.2 K
5:46

Цианакрилатните лепила след втвърдяване стават твърди и не са еластични. Затова с тях не се лепят гъвкави материали и такива, които се огъват, защото при огъване лепилото ще се начупи.
За големи площи и за такива, които имат някакви извивки и трябва да се облекат с...

Плъзгаща врата Estebro - лесно и бързо
49.9 K
7:50

Това, от което плъзгащите врати не се нуждаят е място за отваряне. Така се освобождава пространство в малките стаи, които ние използваме горе долу само за спане.  
Комплекта, който Боби избра за днешното предаване се състои от много малко неща. Релса, която може...

Трикове с ролетка
84.8 K
2:04

И така както си меря, се сетих да ви покажа няколко трика за правилно мерене с ролетка. 
Някой ще каже, какво толкова – ролетка, като ролетка – разпъваш и мериш. Но колко от вас знаят защо металната пластина в началото на всяка ролетка се движи?...

Монтаж на смесител
116.7 K
4:35

И като сме я подхванали тази мивка да монтираме и смесителя. Първо ще ви покажа разликата при монтаж на смесител с обикновено фиксиране отдолу под мивката и такъв с така нареченото EasyFix или лесно монтиране. Лесно лесно, колко да е лесно? Гледайте.
 

Винтоверт за гипскартон
78 K
1:36

Винтовертите за гипскартон са специализирани машини за завиване на винтове. Те имат специален съединител, който спира движението на накрайника, когато главата на винтоверта опре в гипскартона.
Винтоверти за гипскартон има с кабел или батерия. Друго, което ги отличава...

Правилно лепене на плочки, изработка на къщичка за птици
83.5 K
23:25
Предаване 19 / 2020

Правилното нанасяне на лепилото за плочки е от съществена важност за сигурното им залепване. Разбъркването с точното количесто вода и правилната бъркалка също.
Ще ви покажем различните правила при лепене на плочки.
След това ще изработим къщичка за птици,...

Монтиране на Wago клеми на DIN шина
51.5 K
4:05

Монтажът на DIN шина ни позволява стандартизирани монтажи за цялото електро-оборудване. Важното е да сте подготвени с правилните адаптори и правилните клеми, с които да свършите работа по най-ефективния начин. И не на последно място, опитвайте се да спестите място и да...