VideoBrain.TV - Гледай нещо умно!
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Открийте света на знанието и развлечението без реклами. Вашата платформа за интересно, обучително и любознателно видео съдържание!
VideoBrain.TV
Верижни триони и острене на верига, датчици за осветление, свързване и защита от влага
69.6 K
23:52
Предаване 7 / 2021

Днес в предаването ще видите: Как да изберем верижен трион, как се работи с този инструмент и как да си заточите вече захабената верига? 
Ако все забравяте да включите или изключите лампата на двора, гледайте, защото датчиците за контрол на осветлението включват...

Безчетков винтоверт (brushless)
75.5 K
1:30

Винтовертите са едни от най-използваните инструменти. С него можем да завиваме, развиваме, пробиваме, шлайфаме и извършваме какви ли не други дейности. Иновацията при винтовертите са безчетковите инструменти.
Безчетковите двигатели на инструментите ни дават по-дълъг...

Рязане на EPS с машина и пистолет за рязане на стиропор
61 K
3:07

Когато работите на обект за полагане на цялостна топлоизолационна система, със сигурност машината с лък ще ви помогне да се справите по-бързо, лесно и качествено с рязането на плоскостите.
За по-малки довършителни работи в къщи, ако искате да направите някакви...

Инструменти за домашния майстор
35.9 K
9:07

То ръчните инструменти са като дюбелите. Трябва да имаш от всички, че да си сигурен, че ще свършиш работата. Днес ние работихме с ръчните инструменти Топмастер Профешънал.
знам това закон на Мърфи ли е, какво е…. Но винаги така се получава. Затова взимам,...

Сензори за движение и присъствие
87.8 K
8:22

Когато се каже сензор за за движение за контрол на осветлението, повечето от вас най-вероятно си представят такъв инфрачервен сезор (PIR).  
Това е пасивен сензор, който отчита излъчената топлина от топлокръвни животни и хора. Лещата фокусира излъчените...

Вградено огледало на едно ниво с плочките
74.6 K
3:06

Ще ви покажа как да залепите огледало, което е вградено и в една равнина с плочките.
Плочкаджията е налепил плочките и е оставил място за огледалото. Отдолу трябва да се вижда положената хидроизолация.  Размерът на огледалото се взима след като са залепени...

Монтаж на первази с шаблон за рязане под ъгъл
106.1 K
3:33

Тъй като ъглите на стените почти никога не са прави, за монтажа на первазите ще използваме шаблон за рязане на первази на Wolfcraft. С шаблонът се взима точния ъгъл между двете стени и первазите оразмеряват спрямо ъгъла на шаблона.