Лепене на огледало върху плочките
91.2 K
3:06

Ще ви покажа как да залепите огледало върху плочките. Ще ви трябва неутрален силикон за лепене на огледала и двойнозалеваща лепенка. След залепването, огледалото няма нужда от допълнително укрепване.
Лепенето на огледало може да се приложи и на други места, стига...

Какво са MultiVolt инструменти и батерии?
72.4 K
2:11

Това, което издига литиево йонните батерии още едно ниво нагоре е системата MultiVolt. Как работи тя?

Инструменти за домашния майстор
35.9 K
9:07

То ръчните инструменти са като дюбелите. Трябва да имаш от всички, че да си сигурен, че ще свършиш работата. Днес ние работихме с ръчните инструменти Топмастер Профешънал.
знам това закон на Мърфи ли е, какво е…. Но винаги така се получава. Затова взимам,...

Водопровод с прес фитинги с Николай Марков
42.3 K
13:32

Много ми се иска да ви споделя някои тънкости от работата с гъвкави тръби. Но те тънкостите се учат с работа. Аз колко водопровода с прес фитинги да съм направил?
Виж Ники, Ники е друга работа. Колко километра тръби са минали през ръцете му. Не знам. Но дали той...

Осцилатор - един инструмент с много функции
77.1 K
5:16

Осцилаторът има много приложения и казват, че може да замени голяма част от другите инструменти. За мултифункционалния осцилатор има голямо разнообразие от приставки и ножове.

Лепене на плочки с нивелираща система
83.1 K
3:25

За да залепим плочки абсолютно равно, ще използваме система за нивелиране на плочките на Rubi. Системите за нивелиране на плочки се използват все по-често, тъй като плочите стават все по големи. Плочи с размери 20х120, 60х120см, вече са нещо стандартно и не стряскат...

Автомат за врата, аквариум – рязане и лепене на стъкло
71.2 K
23:46
Предаване 2 / 2021

Днес ще ви покажем как да монтирате затварящия автомат на входната врата, така че да не се тряска всеки път след вас като влизате и излизате.  И не си мислете, че е толкова сложно. 
Ще ви покажа как се прави и резба. И това вече не е майсторска работа.

...
Инструменти с кабел или акумулаторни?
72.3 K
8:39

Когато времето е от съществено значение, свързан с кабел инструмент, позволява на потребителя да продължи работата си, без да се нуждае от почивка.
Безжичните акумулаторни електроинструменти от своя страна са чудесна опция, тъй като позволяват максимална свобода по...