Предимства на безчетковите инструменти
62.6 K
3:39

Ще посетим сервиза на Ташев-Галвинг, където ще говорим с Николай Плугаров. Ще получим ценна информация за предимствата на безчетковите интрументи от първа ръка.

Рязане на плочки - различни начини
98.6 K
11:01

Рязането на плочки не е лесна работа. За да постигнете резулта, който искате трябва да използвате правилната машина и правилния начин на работа.
Нека да започнем ръчната машина за рязане на плочки. Ако плочките са с по-голям размер, трябва да съобразите размера на...

Рамка за снимки с Васил Бовянски
38.3 K
14:05

Да поканим вече  нашия гост - един човек, който сте виждали и преди в нашите предавания. Човекът, за когото импровизацията е начин на живот, артистът, който се съгласява със всичко, което му предложат на сцената. Нека посрещнем моят приятел Васил Бовянски.

Редене на павета и подготовка на основата
25 K
11:38

В едно от предишните предавания ви разказах как избирах плочи за пътеките в двора. Обещах ви да обърнa внимание и на това как се подготвя основата за качествено полагане на настилки според Винербергер.
Защото изборът и реденето на настилката е само черешката на...

Предстенна обшивка с инструментите на Bosch
48 K
11

Сигурен съм, че много хора ще се пробват да си направят една предстенка. Не е много сложно. Но знаете ли, без подходящи инструменти - по-добре не се захващайте. Ще ви се скъсат нервите.
Днес съм в магазина на Ташев Галвинг и ще взема няколко инструмента за работа с...

Видове хартиени лепенки
80.8 K
3:33

Сега съм подготвил малко информация за хартиените ленти. Те са се превърнали в нещо, което човек винаги  трябва да има под ръка. Използваме ги за какво ли не. В повечето случаи, просто купуваме някаква хартиена лепенка без много да се замисляме. Но ако знаем повече за...

Монтаж на смесител
116.7 K
4:35

И като сме я подхванали тази мивка да монтираме и смесителя. Първо ще ви покажа разликата при монтаж на смесител с обикновено фиксиране отдолу под мивката и такъв с така нареченото EasyFix или лесно монтиране. Лесно лесно, колко да е лесно? Гледайте.
 

Ръчна и пистолетна полуретанова пяна, избор на правилната мазилка за нашата къща
84.4 K
23:33
Предаване 16 / 2020

В днешното предаване ще разгледаме как се работи с чук и различни трикове с този инструмент. Ще ви покажем 2 вида полиуретанова пяна на Soudal - за лепене и за уплътняване, в 2 вида опаковки - ръчна и пистолетна.
След това ще говорим за правилния избор на мазилка на...