Рязане с циркуляр, лепене плочки с нивелираща система
84.9 K
22:57
Предаване 6 / 2020

В това предаване ще режем с циркуляр. Ще ви покажем как да използвате и различни принадлежности към циркуляра, които много улесняват рязането - водеща шина и работна маса.
След това ще лепим плочки с готово пастообразно лепило и нивелираща система на Rubi.

Акумулаторни верижни триони Makita
50.6 K
8:56

Подрязването на клоните и поддръжката на храстите в двора може да се превърне в удоволствие. Днес съм тук, за да разгледам акумулаторните инструменти за рязане на клони.

Гледах в сайта на Ташев Галвинг няколко модела акумулаторни триони на Макита.
Ще отида...

Предстенна обшивка с инструментите на Bosch
48 K
11

Сигурен съм, че много хора ще се пробват да си направят една предстенка. Не е много сложно. Но знаете ли, без подходящи инструменти - по-добре не се захващайте. Ще ви се скъсат нервите.
Днес съм в магазина на Ташев Галвинг и ще взема няколко инструмента за работа с...

Тапети по поръчка
38.1 K
7:22

Когато стане дума за основен ремонт все се сещам за ремонтите едно време. Едно време, ама то хич не беше отдавна. Много беше на мода да се сменят тапетите. Едно мокрене с дърпане падаше, за да се свалят старите хартиени тапети, едно чегъртане по стените.
Днес...

Как се работи със саблен трион
86.1 K
11:13

Ще говорим за сабления трион. Какви ножове има и какво трябва да знаем при работата ни със саблен трион? Този инструмент има изключително разнообразни приложения. От рязането на клони в градината до рязане на метал в работилницита.
Може да замести ръчната ножовка,...

Редене на павета и подготовка на основата
25 K
11:38

В едно от предишните предавания ви разказах как избирах плочи за пътеките в двора. Обещах ви да обърнa внимание и на това как се подготвя основата за качествено полагане на настилки според Винербергер.
Защото изборът и реденето на настилката е само черешката на...

Нова врата или нова брава за старата?
40.9 K
9:59

Като скролвах попаднах и на бравите тип греда. Те се монтират директно върху платното, а отстрани на стената се фиксират насрещниците.
Викам му - баба ти сигурно ще разреши поне такава да монтираш. Няма копаене, няма разбиване. Ключалката е секретна.
Добре де...

Лепене на огледало върху плочките
91.2 K
3:06

Ще ви покажа как да залепите огледало върху плочките. Ще ви трябва неутрален силикон за лепене на огледала и двойнозалеваща лепенка. След залепването, огледалото няма нужда от допълнително укрепване.
Лепенето на огледало може да се приложи и на други места, стига...