Да Знаеш Как - Онлайн Магазин за домашния майстор

Мисия Моят Дом

Скачващи кутии и разпределители

6
гласа
Съвременните санитарни инсталации се ориентират към изграждането на електрически тръбопроводни системи и като показаната се ръководят от един централен разпределител.
Скачващи кутии и разпределители-1

Докато пластмасовите тръби за отделните стаи са свързани с разпределителя, могат да се осъществят отделните скачванияНа изходите за мивка, вана и тоалетно казанче се слагат скачващите кутии, с които тръбата може да се завинти или пресова по избор. Ако в една стена са предвидени повече скачвания, те се свързват чрез подразпределител. Тръбопроводите могат без много усилия да се положат по най- краткия път в суровия под. За фиксиране трябва да се закрепят с метални скоби.

Нашият съвет:

Полагане на пластмасови тръби
Когато при полагание в пода /под замазка/ не могат да се предотвратят допирни точки с други инсталационни тръби, на тези места трябва една от тръбите да се вкопае по- дълбоко. В противен случай замазката на това място няма да може да се положи с необходимата здравина.
Контролът на здравината на връзките трябва да предоставите на всяка цена на професионалиста. При тестването готовата тръбопроводна система се изпитва със свръх налягане. Ако издържи този тест, можете да сте сигурни, че системата е трайно уплътнена.

Приятна работа!

източник baumax.bg

Категория Категория: Архитектурни решения

Категория Тагове: архитектурни решения, скачваши кутии и разпределители,

0 Коментара

Добави коментар

друга картинка

antibot