Бутилка в клетка за подарък, косачка робот
65.1 K
23:45
Предаване 16 / 2021

Заслужава си да гледате и този епизод на предаването, защото ще видите как моят приятел, вие знаете кой, отказва алкохола. Както е казал народът – покритото мляко котки не го лочат.
След това бавно но славно роботите ще превземат и градината. 
...

Работа с гипскартон - допълнителни пособия и аксесоари, алуминиеви ревизии за баня
72.9 K
23:25
Предаване 17 / 2020

Как се работи с гипскартон? Какви приспособления и пособия има, които улесняват работата ни - линеали за гипскартон на Wolfcraft, рендета, ножици и други. Алуминиеви ревизии за баня - видове и монтаж.

Как да изберем мазилка за нашата къща?
51.1 K
7:47

На пазара се предлагат множество мазилки с различни и често неразбираеми обяснения за техния състав. Голяма част от производителите насочват вниманието към състава на мазилката. Това води до объркване и неразбиране на това, какво точно е приложението на тези мазилки. Много...

Работа с пистолет за горещ въздух, обшивка на комин
74.8 K
23:46
Предаване 5 / 2020

Пистолетът за горещ въздух има безброй приложения. Първообразът му е сешоара. Пистолетът за горещ въздух се използва сваляне на боя, за огъване на тръби, за нагряване на метали и безброй други.
След това ще ви покажем как правилно се прави двойна...

Видове полиуретанова пяна
50.7 K
10:10

Разнообразието и лесната употреба на полиуретановите пени ги прави все по-предпочитани за работа и от непрофесионалистите.
Професионалистите предпочитат флакони, предназначени за шприцоване със специален пистолет за пяна. Хоум геймърите могат да избират –...

Монтаж на мивка
96.3 K
11:22

Да станат прави всички, които са се озовавали в следната ситуация – ремонтът на единствената баня в жилището е към своя край. Плочкаджията е залепил и последната плочка и си е тръгнал по живо по здраво.

Предстои да дойде монтажник, за да монтира...

Рязане на стиропор с машина и лепене с полиуретаново лепило, избор на керемиди
94.1 K
23:56
Предаване 14 / 2020

В предаването ще режем стиропор с ръчна и настолна машина Stork. Ще покажем как се оформят пистолетни сглобки около прозорците и как да изрежем канали в EPS-а за кабели и тръби.
Ще залепим изолацията бързо и лесно с полиуретаново лепило на Soudal. След това ще...

Потапящ циркуляр HITACHI
78.6 K
2:19

Първо, с потапящия се циркуляр, който взехме под наем от Ташев Галвинг, ще скроим детайлите за краката на малката масичка.
Циркулярът е машина, с която се реже основно дървесен материал. Пернишките винкели се режат с друг инструмент, не с циркуляр.