Как да правилно да използваме и поддържаме нашите режещи инструменти
73.3 K
3:27

Кои са най-често срещаните грешки при експлоатацията на режещите машини като циркуляр, зеге и саблен трион. Николай от сервиза на Ташев-Галвинг ще ни даде ценни съвети как да работим и как да поддържаме нашите инструменти.

Вентилиран покрив
74.1 K
8:36

Не всички покриви са еднакви. Добре изпълнената покривна система Tondach и добрата подпокривна вентилация осигуряват дълъг живот на керемидите, конструкцията и допринася за отличен микроклимат в помещенията. Така че няма да се налагат чести ремонти. А широката гама от...

Резби, метчици, плашки и осветление за старото огледало
74.3 K
23:53
Предаване 4 / 2021

Днес в предаването ще говорим за резбите и резбовите съединения за метал – с винт, болт и шпилка. Ще ви покажа как да възстановите повредената вътрешна и външна резба. 

Светлината и огледалото вървят ръка за ръка. Затова ще направим рамка от светещи...

Работа с гипскартон - допълнителни пособия и аксесоари, алуминиеви ревизии за баня
72.9 K
23:25
Предаване 17 / 2020

Как се работи с гипскартон? Какви приспособления и пособия има, които улесняват работата ни - линеали за гипскартон на Wolfcraft, рендета, ножици и други. Алуминиеви ревизии за баня - видове и монтаж.

Винтоверт за гипскартон
78 K
1:36

Винтовертите за гипскартон са специализирани машини за завиване на винтове. Те имат специален съединител, който спира движението на накрайника, когато главата на винтоверта опре в гипскартона.
Винтоверти за гипскартон има с кабел или батерия. Друго, което ги отличава...

Как се прави нож с Огнян Цонков
37.9 K
22:43

Мислих, мислих и реших - ще му подаря нож. Казват, че нож не се подарява на приятел, защото острието ще разреже добрите отношения.  Друго поверие казва, че подарявайки нож все едно подаряваш смърт, тъй като в древността ножът или мечът са били най-смъртоносните оръжия....

Защо да изберем безчеткови инструменти, сервиз на пробивни машини, видове уплътнители
74.5 K
22:33
Предаване 13 / 2020

Какво е интересното при безчетковите инструменти HiKOKI? Какво прави безчетковите инструменти по-мощни и по-издържливи от четковите им аналози?
Ще отидем в сервиза на Ташев-Галвинг, за да разберем как да поддържаме пробивните си инструменти и кое ги разваля...

Поддръжка на градината – храсторез, саблен трион, ножици, колове за ограда
74 K
23:34
Предаване 6 / 2021

Сигурно много от любителите градинари вече са в градините и усилено работят. Градината се нуждае от постоянни грижи, за да изглежда винаги добре.
Затова днес ще подхванем темата за градинарството. Ще започнем с поддръжката на дърветата и какви инструменти ще ви...