Масичка за лаптоп
87.1 K
9:55

Ще изработим практична масичка за лаптоп. За поставката за латоптоп ще ни трябва една по-широка дъска от масивна дървесина. Ще пробием отвори за охлаждане на компютъра и ще фрезоваме краищата на масичката, за да е по-удобна.
Ще направим и поставка за телефона.

Зареждане на акумулатор, стойка за стегите и чираците Wolfcraft
71.3 K
23:47
Предаване 1 / 2021

Днес ще отворим темата за това, как се зареждат акумулатори и защо правилното зарядно може да промени тенденцията на всеки 2 години да купуваме нов акумулатор. 
А след това съм решил да направя някои подобрения в работилницата. Ще направя специална стойка за...

Определяне на нивото при ремонт на апартамент
80.7 K
2:04

Един метър от готов под - едно от най-важните понятия при ремонт на апартамент. По всяко време на ремонта трябва да имате ясна представа къде се намира вашето ниво <<един метър готов под>> във всяка стая. Ще ви покажа как след основния ремонт...

Бутилка в клетка за подарък, косачка робот
65.1 K
23:45
Предаване 16 / 2021

Заслужава си да гледате и този епизод на предаването, защото ще видите как моят приятел, вие знаете кой, отказва алкохола. Както е казал народът – покритото мляко котки не го лочат.
След това бавно но славно роботите ще превземат и градината. 
...

Видове триони, сервиз на режещи инструменти, изработка на люлка
86.7 K
23:43
Предаване 12 / 2020

Стигне ли се до рязане на дървесина в съзнанието ни веднага изниква на преден план понятието – трион. Ще ви покажем различните видове триони и правилния начин на използването им.
Ще влезем в сервиза на Ташев-Галвинг, за да разберем как да поддържаме и да...

Трикове с хартиени лепенки
74.1 K
3:53

Хартиените лепенки са полезни в много ситуации. Най-често се използват при боядисване, но ще ви покажа няколко трика с хартиени лепенки извън боядисването. 
Приложенията на тези ленти са безброй. С тях се работи лесно - лесно се залепват, лесно се късат, дори на...

Домакинска стълба - изработка от дърво
91.5 K
12:29

Ще изработим домакинската стълба от това парче плот от масивна дървесина. Все пак ако ще е дървена, поне да е от масив.
Първо ще изрежем детайлите за стълбичката с ръчния циркуляр, след това ще използваме оберфрезата за да пробием отвори и да направим нута за...

Лепене на плочки с нивелираща система
83.1 K
3:25

За да залепим плочки абсолютно равно, ще използваме система за нивелиране на плочките на Rubi. Системите за нивелиране на плочки се използват все по-често, тъй като плочите стават все по големи. Плочи с размери 20х120, 60х120см, вече са нещо стандартно и не стряскат...